Un senyor amb una bandera d'Espanya de manera capa subjecta un cartell amb la frase 'amnistia no'. Darrere seu, diverses persones mostres cartells amb el lema 'Pedro Sánchez traïdor'
POLÍTICA

Diversos influencers animen els seus seguidors a manifestar-se avui a la seu del PSOE

Ferraz viurà una altra nit de protestes contra l'amnistia que Pedro Sánchez vol concedir a ERC i Junts


La manifestació i les posteriors càrregues policials d'ahir a Ferraz poden haver marcat un abans i un després. Després de tres dies de concentracions davant de la seu del PSOE, els incidents viscuts aquest dilluns podrien haver encès la flama de les protestes contra les intencions de Pedro Sánchez. I és que, lluny de calmar els ànims, diversos col·lectius estan cridant la mobilització permanent contra els socialistes.

Ja hi ha convocades noves protestes per a aquest cap de setmana, però avui també està previst que el carrer Ferraz s'ompli de manifestants per dir prou a les concessions de Pedro Sánchez als partits processistes. Aquestes concentracions a les seus del PSOE van estar impulsades pel col·lectiu Revuelta i han rebut el suport de Vox. Ara, però, diversos influencers s'han sumat a la convocatòria d'aquest dimarts.

Un és Daniel Esteve, líder de Desokupa. El cap de l'empresa de desocupacions ha fet un pas endavant per animar els seus milers de seguidors a protestar contra Pedro Sánchez. “Aquesta nit venen corbes, a les 20h serem a Ferraz acompanyant i defensant el poble: Espanya acaba de despertar”, declarava al seu compte de X. “Tic tac, Pedrito, acabes de començar una cosa que no podràs parar”, exposava en un vídeo Daniel Esteve en referència a Pedro Sánchez.

Alvise Pérez, amb una comunitat a Telegram de més de 300.000 persones, també se sumarà a les protestes i ha animat els seus seguidors a fer el mateix. "Anirem a defensar l'honor de la gent valenta d'aquest país", afirma. "Ni amnistia ni repressió", ha sentenciat.

Rubén Gisbert és un altre dels influenciadors que ha volgut donar suport a la concentració d'aquest dimarts a la seu del PSOE. Amb més de mig milió de subscriptors a YouTube, Gisbert ha explicat que avui “seré a Ferraz, no en defensa de la Constitució que ens ha portat fins aquí. Sinó en defensa d'Espanya i contra l'Estat que s'ha repartit la nació fins al súmmum de la indignitat”.

VIOLENCIA POLICIAL en FERRAZ, HOY MANIFESTACIÓN a las 20:00

El Frente Obrero es manifestarà dissabte a Ferraz

També Roberto Vaquero ha volgut cridar a la mobilització. En aquest cas, el Frente Obrero ha convocat una manifestació dissabte a les 12,30h davant de la seu del PSOE a Madrid. L'escriptor i historiador ha denunciat que "no es pot governar a qualsevol preu" i ha criticat els "xantatges" dels partits "processistes", que "ni tan sols són independentistes perquè volen seguir vivint d'Espanya com paparres".

➡️ Política

Més notícies: