Muntatge amb Daniel Esteve, propietari de Desokupa, amb Barcelona de fons
POLÍTICA

Desokupa torna a Barcelona per enfrontar-se als okupes que gairebé maten un avi

Daniel Esteve s'ha mostrat molt contundent a les seves xarxes socials: 'Us traurem de la ciutat'

Daniel Esteve ha anunciat que Desokupa torna a Barcelona. Després d'un enfrontament amb uns okupes del barri de la Bonanova el mes de maig passat, l'empresa de desallotjaments tornarà a ser a la capital catalana. El motiu del seu retorn és la brutal agressió que va patir una persona d'edat avançada a mans d'un grup d'okupes marroquins i algerians.

El succés es va fer viral en els darrers dies. Un mestre de Jiu-Jitsu de 67 anys era al seu gimnàs quan va veure un grup de joves intentant atracar una parella de turistes. Immediatament va sortir en defensa de les víctimes i va acabar greument ferit pels atacs amb arma blanca que va rebre. Avui dia, encara es troba a l'UCI en estat greu, tot i que no es tem per la seva vida.

Al cap d'unes hores, la policia va detenir 6 persones involucrades en aquesta agressió. Tots ells joves d'origen marroquí i algerià, coneguts pels veïns, que viuen en una casa ocupada de la zona. La indignació general va arribar quan el jutge del cas va decidir posar en llibertat els presumptes implicats a la pallissa al mestre de Jiu-Jitsu.

El líder de Desokupa esclata a les xarxes

Un dels que s'ha indignat més és Daniel Esteve. El líder de Desokupa ha anunciat que suspèn les vacances per viatjar a Barcelona per venjar l'agressió que van perpetrar aquests joves okupes la setmana passada. “Us puc assegurar que us ha arribat l’hora. Vaig a per vosaltres”, adverteix Esteve en un vídeo publicat a les seves xarxes socials.

“Els bojos de Desokupa tornen a fer la feina de la policia. Però el que no va fer la feina és el jutge. No ho sé, sa senyoria, si té fills o té néts, però quin missatge estem donant? Gairebé maten aquest home”, exposa un Daniel Esteve visiblement enfadat.

D'aquesta manera, el líder de Desokupa anuncia el final de les vacances i el retorn a Barcelona per afrontar aquest tema. Afirma que properament en donarà més informació, però les paraules de Daniel Esteve han rebut molt suport per part dels internautes. I és que el vídeo publicat per ell ja compta amb més de 14.000 'm'agrada'.

➡️ Política

Més notícies: