Primer pla del candidat del PP a Barcelona Daniel Sirera
POLÍTICA

Daniel Sirera: 'Trias s'ha equivocat d'estratègia'

Entrevista al líder del PP a l'Ajuntament de Barcelona: 'Es pensava que els vots del PP sortirien de franc'

Daniel Sirera: “Trias se ha equivocado de estrategia”

Daniel Sirera ha atès E-Notícies a l'acte de presentació dels candidats per Catalunya del Partit Popular al Congrés dels Diputats. Qui fos alcaldable del PP a l'Ajuntament de Barcelona ha parlat amb Xavier Rius. Entre els temes que han tractat hi ha la situació dels populars després dels comicis del 28-M i a les portes de les eleccions generals del 23 de juliol.

Daniel Sirera explica que, segons el seu criteri, Xavier Trias està enfadat perquè s'ha equivocat d'estratègia a l'hora de plantejar el seu assalt a l'alcaldia de Barcelona. “Si Trias no és alcalde és perquè nosaltres hem votat Jaume Collboni”, recorda el popular. Però afegeix que “no l'ha ajudat a arribar al ple amb un acord tancat amb Esquerra Republicana”.

Sirera també retreu a Xavier Trias que “es pensava que els vots del PP sortirien de franc”. “Creia que nosaltres l'havíem de fer alcalde de Barcelona, no sé per què, entenia que teníem un deute moral amb ell”, es queixa.

Daniel Sirera, en roda de premsa a la seu del PP

En aquesta entrevista, Daniel Sirera també reivindica la centralitat del PP i, en aquest sentit, critica el discurs del PSOE. I és que “ens acusa de pactar a nosaltres amb radicals”. I ells pacten “cada dia amb Bildu, Esquerra Republicana i amb tota la gent que vol trencar la unitat nacional”. Però quan “la segona ciutat d'Espanya avui té un alcalde socialista gràcies al Partit Popular”, es veu que “el seu discurs no és coherent”.

En relació amb el pacte a què ha arribat amb Jaume Collboni i el PSC a Barcelona, Daniel Sirera assegura que es fia del socialista. I és que aquest li va prometre que Ada Colau i els seus no entrarien al govern municipal. “Digues-me ingenu”, exposa el líder del PP a la capital catalana. "Jo espero que Collboni compleixi la seva paraula", sentencia.

“El mateix Collboni deia durant la campanya que tot el que ha passat de dolent a la ciutat és culpa de Colau”, justifica Sirera per refiar-se de la promesa del futur alcalde.

Pots veure tota l'entrevista a Daniel Sirera, portaveu del grup municipal del PP a Barcelona, a la part superior de la notícia.

➡️ Política

Més notícies: