Imatge de tres mossos d'esquadra drets al costat d'una furgoneta policial a Calella
POLÍTICA

Els ciutadans de Calella, farts de la inseguretat als carrers

Reportatge d'E-Notícies en aquesta localitat del Maresme amb testimonis de diversos veïns i una entrevista a Joan Garriga, diputat de Vox al Parlament de Catalunya

La localitat de Calella, situada a poc més de 50 quilòmetres de Barcelona, ha estat una de les grans protagonistes en el debat polític a Catalunya els darrers dies. Fa unes setmanes, l'alcalde d'aquesta població de menys de 20.000 habitants va sortir públicament a demanar l'expulsió d'un grup d'onze magribins que acumula més de 260 detencions. Això va posar el debat sobre la delinqüència reincident sobre la taula del tauler polític català, amb el mig gir de Junts cap a posicions menys bonistes de les que va defensar els darrers anys.

En aquest context, van arribar a Calella 300 immigrants que uns dies abans van entrar il·legalment a les Canàries. Van ser enviats pel Gobierno a aquesta localitat sense avisar les autoritats municipals. Tot plegat ha fet que la ciutadania s'hagi cansat de la situació i denunciï la realitat que viu el municipi. E-Notícies ens hem apropat a aquesta ciutat del Maresme per parlar amb els veïns, que no dubten a mostrar el seu descontentament. En aquest reportatge també parlem amb Joan Garriga, diputat de Vox al Parlament, que s'ha apropat a Calella per denunciar la situació que pateixen aquests veïns.

REPORTAJE | Visitamos Calella: inmigración ilegal, inseguridad y entrevista a Joan Garriga (Vox)

➡️ Política

Més notícies: