Primer pla de Míriam Nogueras
POLÍTICA

Carles Puigdemont defensa Míriam Nogueras i li surt el tret per la culata

L'expresident és cada cop més impopular

Carles Puigdemont cada cop parla menys i ho fa amb missatges molt ben escollits a través del seu perfil de Twitter. El seu últim post, en què defensa el seu lloctinent al Congrés dels Diputats, Míriam Nogueras, està fent parlar molt. Últimament, tots els seus tuits se li acaben girant en contra.

Puigdemont lamenta que “a Espanya no pots qüestionar els jutges, que tothom sap que són éssers de llum infal·libles, però pots qualificar de gossa una diputada catalana i no passa res”. Fa referència a un titular de la premsa espanyola, que anomena Nogueras “dòberman” de Puigdemont. "Els atacs que rep Míriam Nogueras per fer la seva feina són un símptoma més que indica que el sistema està podrit", remata.

El polèmic article, publicat a Vozpópuli, destapava que Míriam Nogueras va fer cursos de Defensa Nacional per conèixer millor les polítiques de seguretat i defensa nacional. L'expresident ha reaccionat anat als atacs a la portaveu del seu partit al Congrés. Però el vostre missatge ha rebut molts comentaris en contra.

Comentaris contra Puigdemont

Comença a ser una tendència habitual, Puigdemont intenta carregar contra Espanya i els seus propis acòlits el crivellen a crítiques. I és que l'expresident ha perdut molts suports entre l'independentisme pels seus pactes amb el PSOE. Aquesta vegada volia defensar Míriam Nogueras, i li ha sortit el tret per la culata.

Primer pla de Carles Puigdemont

“El corc també ha arribat a Catalunya i s'ha ficat al parlament, al govern, les diputacions, els consells comarcals, els ajuntaments i les pedanies. I tot perquè un 3 d'octubre del 2017 el corc no tenia preparada la independència que ens van prometre”. És un dels comentaris, significatiu del sentir general.

Sobre la podridura del sistema, li pregunten si “ho ha descobert avui o quan us vau baixar els pantalons no ho sabia”. Li retreuen que no defensi el mandat de l'1-O, i que “després de les imatges que va veure tothom vulgueu negociar amb aquests energúmens”. Li diuen a Puigdemont que “era l'únic que ho podia haver revertit, i ara aquí fent d'influir a les xarxes”.

Indepes indignats recorden que Míriam Nogueras és “autonomista” com Puigdemont. I li retreuen a l'expresident que hagi investit el Govern de Pedro Sánchez per continuar perpetuant aquest sistema podrit que ara critica. “El teu vas decidir trair Catalunya i els catalans”, es pot llegir en un altre comentari.

Arracades de la reunió amb Sánchez

Mentrestant, a Junts continuen insistint que si el PSOE vol seguir endavant amb el pacte, tard o d'hora Pedro Sánchez s'haurà de reunir amb Carles Puigdemont. La foto de Sánchez amb Puigdemont té un significat molt important per a Junts. Màxim quan aquest dijous el president espanyol es reunirà amb Pere Aragonès al Palau de la Generalitat.

Carles Puigdemont necessita tornar a guanyar prestigi després de la pèrdua de popularitat arran del pacte amb el PSOE. El pla de Junts passa per guanyar prestigi amb la reunió amb Pedro Sánchez, mentre espera l'aplicació de la llei d'amnistia per tornar a Catalunya. A la vista dels comentaris al seu darrer post, ho tindrà difícil per recuperar el terreny perdut.

➡️ Política

Més notícies: