Fotomuntatge de les cares de Gabriel Rufián i Jaime Lorente al capdavant i de fons la manifestació davant de la seu del PSOE a Ferraz
POLÍTICA

L'aplaudida resposta de Jaime Lorente per les polèmiques paraules de Gabriel Rufián

Jaime Lorente ha esclatat contra Gabriel Rufián per mofar-se dels ferits de Ferraz

Gabriel Rufián acudia al seu compte de X (Twitter) ahir després de les càrregues policials a les protestes davant de la seu del PSOE a Ferraz dilluns passat.

Eren molts els manifestants que es van concentrar a la zona per protestar contra l'amnistia pactada pel govern de Pedro Sánchez i ERC, que després van ser víctimes de les càrregues policials que van deixar múltiples ferits.

El diputat d'ERC decidia, llavors, mofar-se a les xarxes de la situació amb unes paraules que van desfermar les crítiques de molts. I entre ells, l'actor Jaime Lorente de 'La casa de papel', que no dubtava a posicionar-se i atacar durament Gabriel Rufián.

Jaime Lorente a Gabriel Rufián: "Pocavergonya"

Jaime Lorente, actor conegut per 'La casa de papel', reaccionava de manera contundent a les paraules de Gabriel Rufián. El diputat d'ERC es mofava al seu compte d'X (ara, Twitter), de les càrregues policials als manifestants a Ferraz.

I és que molts es concentraven davant de la seu de PSOE per protestar contra l'amnistia pactada entre Pedro Sánchez i el partit de Gabriel Rufián.

"'Acaben de tirar-nos eeeeh gasos lacrimògens... la policia... per putodefensar Espanya' Cayetano-Bosco-Jimeno-Ortega-Beltrán de la Vega i Brianda. Ferraz. Madrid, 2023", publicava aquest dimarts Gabriel Rufián a X, rient de les càrregues policials que hi va haver a Ferraz aquest dilluns passat.

I Jaime Lorente no dubtava a aixecar la veu i contestar-li d'allò més contundent, com també feien molts usuaris de la xarxa social esmentada. "Ets un pocavergonya", esclatava Jaime Lorente, responent al diputat d'ERC.

Captura de Twitter de la resposta de Jaime Lorente al tweet de Gabriel Rufián sobre els ferits de Ferraz

Tot i això, Gabriel Rufián no s'ha tallat i ha tornat a respondre a l'actor de 'La casa de papel' després de les seves paraules. "Que ja no ets El Cid, Jaime", ha citat el seu missatge a la mateixa xarxa social i referint-se a un dels últims papers que ha encarnat Jaime Lorente a la pantalla, El Cid Campeador.

Allau de crítiques a Gabriel Rufián

Tot i que Jaime Lorente no ha estat l'únic a atacar Gabriel Rufián per les seves paraules a X aquest dimarts. Són molts els usuaris que han aixecat la veu, com l'actor, per recriminar-li el missatge.

"'En 18 mesos ehhh deixaré el meu escóoooo ehhh per tornar a la República Catalana ehhhh' Tu el 2015. Riu-te del 'Cayetano', però crec que no coneixes la diferència entre mesos i anys", deia un usuari.

També li comentaven diversos "On vas estar durant les càrregues de l'1-O?" o "Un home que cobra més de 100 mil a l'any d'un país que diu que l'oprimeix i en un lloc que va dir que abandonaria fa anys, parlant de 'cayetanos'".

➡️ Política

Més notícies: