Pedro Sánchez en un acte electoral del PSOE amb rostre de preocupació
POLÍTICA

Detenen un candidat socialista membre dels Latin Kings

Ja ha dimitit: es presentava a l'Ajuntament de València

És un no parar. Les últimes hores de la campanya electoral del PSOE s'estan convertint en un malson. Després dels suposats casos de compra de vots i el d'un possible segrest entre companys de partit, ara ha arribat el candidat detingut que era Latin King.

Es tracta d'un candidat de la llista del PSPV a l'Ajuntament de València, ni més ni menys. Tal com informen diversos mitjans de comunicació, es tracta de Camilo Monsalve Sánchez, membre del Latin King i “mediador intercultural”. Fins al moment se sap poc i la candidata socialista per València, Sandra Gómez, intervindrà aquest divendres al matí per explicar-se.

Segons el PSOE, es tractaria d'un cas “d'extorsió”: “Un d'aquests xavals als quals va ajudar, pel que va sentir que s'afegiria a la llista municipal, ho va denunciar com una forma d'extorsió”.

Aquesta seria una versió dels esdeveniments. Per ara, la Policia Nacional el va detenir per aclarir si va participar en un incident del qual se sap poc: una baralla a València amb diverses persones implicades.

Camilo Monsale Sánchez treballa com a mediador per al Ministeri d'Inclusió i la Unió Europea i ha exercit com a “coordinador de Joves Sense Fronteres i vicepresident d'ACUDE”.

Arran d'aquest cas, el candidat del Partit Socialista a l'Ajuntament de València i Esteban González Pons se les han tingut a Twitter: