Primer pla de Salvador Illa del PSC i Kenneth Martínez, alcaldable del PSC per El Vendrell
POLÍTICA

Vídeo: L'alcalde del Vendrell, a una mesquita per explicar com votar el PSC

Kenneth Martínez ensenya als assistents a votar, pas a pas, el partit socialista

En les últimes hores, un vídeo del candidat del Partit Socialista de Catalunya al Vendrell, Tarragona, han corregut com la pólvora a les xarxes socials. En aquest vídeo, es pot veure l'alcaldable (i alcalde en els últims 4 anys) Kenneth Martínez en una mesquita per ensenyar als assistents com votar, pas a pas, el PSC en les eleccions municipals d'aquest diumenge 28 de maig.

En el vídeo publicat per Vito Quiles, el candidat del PSC explica que “us animo a anar a votar el partit socialista”. A més, explica el procediment que han de seguir. “Votar és molt fàcil, el 28 de maig es tracta de fer aquest gest i posar-lo a l'urna. Això és un sobre amb un vot, i jo el demano pel partit socialista, però és només fer aquest gest”, diu Martínez.

Al Vendrell, el PSC va guanyar les eleccions municipals del 2019, aconseguint 7 regidors. Gràcies als vots de Ciutadans (2) i del partit municipalista Agrupació Veïnal de Les Platges (1), Kenneth Martínez es va proclamar alcalde per majoria absoluta. En segona posició va quedar Esquerra Republicana de Catalunya amb 6 regidors.

Aquest és el vídeo de l'alcalde del Vendrell a les eleccions municipals del pròxim diumenge, Kenneth Martínez, que està circulant per les xarxes socials: