Muntatge d´un vídeo d´un lladre multireincident a Barcelona
POLÍTICA

Cacen un multireincident hores després de ser reduït per un ciutadà

El delinqüent havia estat alliberat per la justícia el dia anterior després de la seva detenció

Un immigrant reincident ha estat detingut a Barcelona després de robar la bossa d'una dona gran en dues ocasions consecutives, sent captat en vídeo pel compte @ModoAlt a X. Els incidents han generat gran preocupació entre els residents locals i han plantejat interrogants sobre les polítiques de justícia penal en casos de reincidència.

El primer incident va tenir lloc en un parc a l'Hospitalet de Llobregat, on l'individu, la identitat del qual no ha estat revelada, va perpetrar un robatori a una dona gran. Un jove present a la zona va intervenir ràpidament, clavant un parell de cops a l'agressor per reduir-lo fins a l'arribada de les autoritats. Els Mossos d'Esquadra van respondre ràpidament a la crida i van detenir el sospitós al lloc.

Tot i això, la intranquil·litat persisteix a causa d'un segon intent de robatori reportat l'endemà a Barcelona. En aquesta ocasió, el mateix immigrant va ser captat en vídeo pel compte @ModoAlt a X mentre intentava arrabassar la bossa a una altra dona gran. Afortunadament, els veïns van alertar la víctima a temps, impedint que es consumés el robatori.

La preocupació s'ha exacerbat pel fet que l'individu aparentment va ser alliberat per les autoritats després del primer incident. Això que ha suscitat dubtes sobre les polítiques de justícia penal en casos de reincidència. Els residents sol·liciten respostes concretes sobre per què aquest individu va ser posat en llibertat i quines mesures es prendran per garantir la seguretat de la comunitat.

Els veïns han expressat temor davant de la possibilitat de més intents de robatori o altres actes delictius per part del mateix individu o altres criminals. S'espera que les autoritats responguin a aquestes preocupacions i reforcin les mesures de seguretat a les àrees afectades.

Múltiples usuaris a les xarxes socials, seguidors de @ModoAlt, s'han manifestat en contra de la tolerància amb la reincidència. També ha estat admirada la valentia del jove i l'astúcia dels veïns per gravar i avisar l'afectada.

➡️ Política

Més notícies: