Muntatge d'Isabel Díaz Ayuso amb Concha Velasco
POLÍTICA

Ayuso criticada a la capella ardent de Concha Velasco: 'Què fa aquí? Fora'

L'actriu Marisa Paredes s'ha mostrat molt crítica amb la presència d'Isabel Díaz Ayuso a la capella ardent de Concha Velasco


Després de la notícia de la mort de Concha Velasco, moltes han estat les persones que s'han acostat a la capella ardent de l'artista a Madrid.

Aquest matí, la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, lamentava la defunció de l'artista a les xarxes socials.

La capella ardent de Concha Velasco ha estat instal·lada al Teatre de La Latina de Madrid, fins allà s'han acostat moltes personalitats per acomiadar-la.

Marisa Paredes, molt crítica amb la presència d'Isabel Díaz Ayuso

L'actriu Marisa Paredes ha visitat la capella ardent de Concha Velasco. En sortir, Paredes ha atès els mitjans de comunicació quan ha vist com Isabel Díaz Ayuso entrava al Teatre de La Latina.

En veure-la, l'actriu s'ha mostrat disgustada amb la seva presència. “Isabel Díaz Ayuso? Per Déu! Què fa aquí? Fora!”, ha dit Marisa Paredes.

Després d'aquestes declaracions, molts han estat els usuaris de xarxes socials que han mostrat descontent amb les paraules de l'actriu.

La periodista Isabel Rábago, ha pujat el moment a les xarxes socials mostrant el seu descontentament amb Paredes. La periodista ha assegurat que Concha Velasco va voler conèixer la presidenta de la Comunitat de Madrid.

De fet, tal com ha mostrat Ayuso a les seves xarxes socials, la política va anar a visitar en, almenys, una ocasió a la “chica ye-yé” a la residència on vivia.

Molts han criticat a l'actriu aquest gest, ja que tal com ella mateixa explica, la seva última trobada va ser en uns premis Goya en què van acudir totes dues. Mentre que la presidenta de la Comunitat de Madrid la va visitar els últims anys allunyada de la vida pública.

Per les seves paraules cap a Isabel Díaz Ayuso, molts han titllat Marisa Paredes de “partidista” i “separatista”.

➡️ Política

Més notícies: