Pla mig de Pere Aragonès assegut amb els braços creuats en una taula i somrient
POLÍTICA

Aragonès cuina croquetes per als periodistes

La Generalitat convida només premsa 'amiga' a dinar

Aquest dimarts, el president de la Generalitat va donar per finalitzat el curs polític a Catalunya. Després de les eleccions municipals i generals, la política catalana se'n va de vacances amb un futur incert. D'una banda, tots estan pendents de les negociacions per a la investidura de Pedro Sánchez. De l'altra, la inestabilitat que hi ha actualment en clau catalana, amb un Govern en minoria i sense suports estables -ERC només té 33 de 135 diputats del Parlament-.

Però malgrat això, Pere Aragonès va voler acomiadar la temporada política amb un esmorzar amb els periodistes que segueixen habitualment l'actualitat al Parlament. Òbviament, només estaven convidats els mitjans afins. I òbviament també, E-Notícies no es trobava entre ells.

Uns dies després de tornar a regalar milers d'euros en subvencions a la premsa amiga, Pere Aragonès va tornar a delectar els seus amb un dinar diferent. I és que, a banda del clàssic piscolabis, el president de la Generalitat va oferir als presents unes croquetes fetes per ell mateix.

Aragonès és un amant de la cuina i, segons explica La Vanguardia, va aprofitar la jornada de reflexió passada per elaborar la massa de croquetes oferta ahir a la premsa amiga. El dia 22 es va congelar aquesta massa i aquest dimarts es va descongelar i va fregir perquè els periodistes poguessin degustar i valorar les aptituds culinàries del cap del Govern.

El dirigent d'ERC va compartir una bona estona entre els seus per acomiadar un any polític que ha estat molt intens. Però que segurament ho serà menys que el que vindrà. I és que, per més que les properes eleccions estiguin previstes per al 2025, ningú descarta que finalment s'hagi d'avançar la convocatòria electoral. Tot dependrà, en gran mesura, del que passi les properes setmanes al Congrés dels Diputats.

➡️ Política

Més notícies: