Cayetana Álvarez de Toledo en una roda de premsa
POLÍTICA

L'aplaudit comentari de Cayetana Álvarez de Toledo sobre Pedro Sánchez i Puigdemont

L'últim comentari de Cayetana Álvarez de Toledo sobre les reunions entre Pedro Sánchez, Puigdemont i Oriol Junqueras, han dividit els usuaris de xarxes socials

Les pròximes reunions de Pedro Sánchez amb Carles Puigdemont i Oriol Junqueras no han deixat indiferents ningú.

Des de la Moncloa no s'havia concretat cap de les dues trobades, fins ara. De fet, es dona per fet que Pedro Sánchez es reunirà diverses vegades amb l'expresident i amb Oriol Junqueras.

El fet que Sánchez mantingui diverses reunions amb els líders dels partits independentistes no ha assegut gaire bé a l'oposició.

Una de les persones que s'han manifestat davant d'això ha estat la portaveu del Partit Popular, Cayetana Álvarez de Toledo.

Després de tornar a la primera línia política fa tan sols unes setmanes, la portaveu ja és tot un ídol a les xarxes i hi té molt de suport.

En aquesta ocasió, Cayetana Álvarez de Toledo ha criticat la “necessitat” de Sánchez de veure's diverses vegades amb Puigdemont. Per a la portaveu “això de diverses ja és vici”.

Després del comentari de la portaveu del PP a X, abans Twitter, els usuaris de la xarxa social es troben més que dividits.

Uns quants usuaris de X han volgut felicitar Cayetana per les seves paraules i mostrar-li suport contra les reunions de Pedro Sánchez amb Puigdemont per l'amnistia.

Missatges al X de Cayetana ÁLvarez de Toledo, en contra de les reunions del PSOE amb JUnts i ERC

Altres, per contra, han volgut recordar Cayetana Álvarez de Toledo que el PP ha intentat negociar amb Bildu més d'una vegada. De fet, han volgut recordar que José María Aznar, durant la seva etapa com a president del Govern, va perdonar 194 anys de presó 62 assassins d'ETA.

Així doncs, el que queda clar és que des de la tornada a primera línia política, Cayetana Álvarez de Toledo ha aconseguit tornar a ser el focus d'atenció. Sigui per bé o per mal, tots els comentaris que posa la portaveu del PP a X, es tornen tot un èxit.

➡️ Política

Més notícies: