Muntatge amb un primer pla de Roberto Vaquero i un altre d'Antonio Maestre amb cara de preocupació i de fons una imatge difuminada del plató d'Al Rojo Vivo
POLÍTICA

Antonio Maestre parla del Frente Obrero i Roberto Vaquero el destrossa responent-li

El col·laborador de La Sexta serà demandat


Antonio Maestre, ínclit periodista i tertulià que va ser subdirector de La Marea, aquell mitjà que van muntar com a cooperativa extreballadors de Público, ha tocat os. Per què? Doncs perquè ha endossat al Frente Obrero –el partit que presideix Roberto Vaquero– una responsabilitat que no és seva. És, en concret, haver convocat les manifestacions que han tingut lloc aquests dies davant de les seus del PSOE. Ho ha dit, a més, als informatius de La Sexta.

I què farà Roberto Vaquero?

Doncs denunciar-lo per difamació, perquè Frente Obrero (i així ho indica el seu president en un vídeo a Youtube de 16 minuts de durada) no va convocar aquestes concentracions. De fet, fins i tot les va condemnar. I els seus militants, explica Roberto Vaquero, no hi van participar.

Al vídeo, el president de Frente Obrero lamenta que a La Sexta es presenti Antonio Maestre com a “expert en extrema dreta”. Sobre aquest particular, Vaquero és contundent: “no és que sigui expert en extrema dreta, és que és el 'mamporrero' suprem a La Sexta”.

Al seu vídeo, el president de Frente Obrero reprodueix fragments concrets del programa en què Maestre va fer l'acusació contra Frente Obrero. En ells, per exemple, es veu com el periodista parla de grups com Joventut Canillejas.

Aquí, Vaquero és més que clar: “Joventut Canillejas està dissolt fa deu anys. Maestre parla d'organitzacions dissoltes que li sonen, diu que sap qui van convocar i també ens fica a nosaltres”. Segons Maestre, van ser “Vox, Espanya 2000, Joventut Canillejas, Bastió Frontal o Frente Obrero”. Bastió Frontal, i així ho indica el president de Frente Obrero, “també està dissolt, Maestre és una vergonya com a periodista”.

ANTONIO MAESTRE MIENTE sobre el FRENTE OBRERO en la SEXTA | Ridículo absoluto

Professionalitat

Roberto Vaquero considera que Maestre ha mentit “a posta” amb l'objectiu de “desprestigiar” Frente Obrero. Per això, considera que cal denunciar-lo. “Ja l'hem enviat a burofax, que és el pas previ. I li tocarà pagar”.

També a EsRadio

El president de Frente Obrero lamenta també que a La Tertúlia de Dieter, d'EsRadio, es difami la seva organització de la mateixa manera com ho ha intentat fer Antonio Maestre. En aquest programa, s'arriba fins i tot a dir que van participar en concentracions nocturnes en què mai no va estar present el partit polític que presideix. "Nosaltres hem protestat, però va ser al matí, i hem condemnat el que es va fer davant de les seus del PSOE a la nit". Efectivament, el mateix 16 de novembre, dia de la investidura, Frente Obrero va estar davant del Congrés.

I dissabte dia 11, també al matí, van protestar a Ferraz. També a plena llum del dia.

➡️ Política

Més notícies: