Allunyo Vidal-Quadras en primer pla
POLÍTICA

Un amic d'Alejo Vidal-Quadras revela novetats sobre el seu estat de salut

El periodista José Javier Esparza ha explicat en un acte per commemorar el Dia de la Constitució com es troba l'exdirigent del PP i fundador de Vox, que va patir un intent d?assassinat fa gairebé un mes


El dia 9 de novembre, ja fa gairebé un mes, Alejo Vidal-Quadras va patir un intent d'assassinat al centre de Madrid. Un pistoler s'hi va acostar al carrer Núñez de Balboa, situat al barri de Salamanca de la capital espanyola, i li va disparar un tret a la cara. Qui va ser dirigent del Partit Popular i un dels fundadors de Vox va poder sortir amb vida de l'atac, però va haver de ser ingressat per la gravetat de la situació. Ara, un amic seu ha explicat com està ara que ha passat pràcticament un mes de l'atemptat.

Ha estat José Javier Esparza qui ha donat detalls sobre l'actual estat de salut d'Alejo Vidal-Quadras, que va ser donat d'alta el 23 de novembre passat. El periodista, que és amic de l'expolític, ha revelat algunes novetats sobre l'expresident del PP català en un acte que s'ha celebrat aquest dimecres a Tarragona per commemorar el Dia de la Constitució.

El presentador del Gato al agua de ToroTV, ha explicat que "és miraculós i és sorprenent, però està perfectament" i que cal tenir en compte que "és una persona d'edat, que ha patit un trauma terrible i a qui li han fotut un tret". A més ha fet la reflexió: "Sona una mica cru dir-ho, però fent un càlcul de probabilitats, que algú et foti un tret al cap a dos metres de distància" i surtis amb vida és "sorprenent".

A més, José Javier Esparza ha donat detalls sobre el tret, que expliquen la tremenda sort que va tenir Alejo Vidal-Quadras. I és que la bala va entrar per una galta i va sortir de l'altra, sense tocar ni paladar ni llengua ni dent ni cap os. Cosa que, segons Esparza, "per als creients, era el dia de l'Almudena. Amb tota seguretat, hi va tenir alguna cosa a veure".

Sens dubte, Alejo Vidal-Quadras s'ha endut l'ovació de la jornada a l'acte commemoratiu del Dia de la Constitució que s'ha celebrat aquest dimecres al barri de Bonavista de la ciutat de Tarragona.

ALEJO VIDAL-QUADRAS: "Es milagroso, es asomobros, pero está perfectamente"

➡️ Política

Més notícies: