Fotomuntatge de Jordi Calvís, alcalde de Golmés, i els Mossos d'Esquadra
POLÍTICA

Jordi, l'alcalde que ha rebut greus amenaces de mort per un motiu surrealista

El succés s'ha produït a un municipi de la província de Lleida


Aquest divendres passat, un ciutadà de Golmés, a la província de Lleida, va amenaçar de mort l'alcalde del municipi, Jordi Calvís. Tal com va publicar El Segre, un projecte de millora de la seguretat viària a la localitat, va ser el detonant de la baralla.

La persona en qüestió, es va acostar fins al punt on s'estaven fent les obres, entre els carrers Vila-sana, Pau Casals i Ponent, i va amenaçar de mort Jordi Calvís.

"T'agafaré i et mataré"

Segons les informacions que recullen diversos mitjans de comunicació, en primer lloc, el veí va increpar els obrers que es trobaven treballant a la zona. Aquests van trucar a l'alcalde per explicar-li la situació, ja que no els deixava continuar amb la feina.

Posteriorment, Jordi Calvís es va acostar fins al lloc on s'estaven fent les obres i va ser rebut pel violent veí, el qual es va posar com un energumen. "Tu de què vas, que et penses que ets l'amo de tot i fas el que vols", va començar el veí segons El Caso.

Va ser en aquest precís moment quan l'home, amb molta agressivitat i a molt poca distància de la cara de Jordi Calvís, va dir el següent: "T'agafaré tot sol i et faré la feina i sabràs qui soc jo, et mataré". Calvís el va apartar amb les mans i va trucar a la policia.

Els Mossos l'han detingut

Arran dels fets, els Mossos d'Esquadra han detingut el veí del municipi català per amenaçar de mort l'alcalde. Segons la denúncia, el detingut va increpar Jordi Calvís per diferències en un projecte de reforç de la seguretat viària.

Els fets van passar divendres al matí quan els operaris que treballaven a la zona van trucar a l'alcalde perquè el detingut els estava increpant. Calvís es va acostar al lloc per intervenir i va ser llavors quan l'home l'hauria amenaçat de mort.

Tres dotacions de Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han pres declaració dels testimonis que havien presenciat l'incident.

Cal recordar que el projecte que tant va molestar el veí era per millorar la seguretat viària en un punt del municipi on s'han registrat diversos accidents de trànsit.

➡️ Política

Més notícies: