Imatge d'un home que posteriorment va agredir dues persones per portar una bandera d'Espanya a Terrassa
POLÍTICA

Un discapacitat i una menor agredits a Terrassa per portar una bandera d'Espanya

Els fets van ser gravats i denunciats per xarxes socials

Una persona minusvàlida i la seva neboda menor d'edat, els dos veïns de Terrassa, van ser agredits aquest diumenge a la llum del dia. Una persona s'ha acostat a Manolo i a la neboda mentre passejaven pel carrer de la localitat catalana i els ha començat a increpar per portar un clauer amb la bandera d'Espanya. Durant els fets, la menor va treure el mòbil i va començar a gravar l'altercat. Fins ara es desconeix si s'han denunciat els fets a la policia i tampoc s'ha fet pública la identitat de l'agressor.

Agressió al mig del carrer

L'agressió va ser denunciada immediatament a través de les xarxes socials i no va trigar a agafar repercussió. Durant el transcurs del vídeo gravat per la menor, podem observar com l'agressor s'acosta a les víctimes i els comença a increpar verbalment i físicament. Manolo i la seva acompanyant es van intentar defensar, fins i tot amenaçant de denunciar, però de poc va servir per frenar l'home. També s'aprecia com les persones que passaven pel carrer contemplen sense donar crèdit els fets succeïts.

Vox ha enviat el seu suport als dos agredits

El grup parlamentari Vox ha mostrat tot el suport al veí discapacitat i a la menor d'edat. Ho ha fet a través del compte VOX Terrassa a la plataforma X. A més, els representants locals del partit van visitar el mateix diumenge a la tarda els dos agredits.

Alicia Tomás, portaveu a Terrassa s'ha manifestat al seu compte privat de X acusant Sánchez de voler esborrar la realitat de Catalunya amb la llei d'amnistia

També ha estat molta la gent que s'hi ha pronunciat i ha denunciat els fets públicament per les xarxes socials. La plataforma X s'ha omplert de missatges difonent el vídeo.

Situació a Catalunya

Després de l'acord d'investidura de Pedro Sánchez amb els grups independentistes ERC i Junts, la situació s'ha tensat. El pacte ha conduït milers de persones a manifestar-se al carrer Ferraz de Madrid a favor de la unitat d'Espanya. Aquest diumenge també hi va haver concentracions a les quatre capitals catalanes, tot i que la repercussió va ser menor que a Madrid, on desenes de milers de persones van omplir el centre de la capital d'Espanya.

➡️ Política

Més notícies: