Muntatge de Santiago Abascal i els logos del Senat
POLÍTICA

Abascal esclata contra el Senat: 'És tot una maleïda broma'

Santiago Abascal ha criticat durament l'actualització de la imatge del Senat i les xarxes li donen la raó


Aquest dimecres el Senat estrenava una nova imatge institucional molt més “minimalista”. A partir d'ara, l'escut del Senat ha deixat pas a un nou logotip. Amb ell, també s'han actualitzat dels colors corporatius de l'entitat: el vermell i el blanc.

Aquesta actualització va ser aprovada a la Mesa de la Cambra Alta amb majoria del Partit Popular dimarts passat. I és que la finalitat d'aquesta actualització, asseguren, és “aconseguir la identificació de la institució a tots els àmbits de la comunicació”.

Aquesta actualització digital s'ha centrat en un dels símbols més representatius de la institució, la façana de l'hemicicle de Bailén, a Madrid. Aquest nou disseny té com a objectiu “reduir l'estrès visual”.

Santiago Abascal critica la nova imatge del Senat

Tot i aquesta “millora” institucional, molts han estat els que s'han posicionat en contra de canviar el logo del Senat. El primer, el líder de Vox, Santiago Abascal.

Abascal s'ha pronunciat al compte de X, abans Twitter, sobre aquest fet. “És una maleïda broma”, denunciava el polític.

Després del seu comentari, molts usuaris han estat els que han respost donant-li la raó al líder de Vox. I és que aquests acusen el Senat d'esborrar la Corona o els símbols de la nació, en un moment polític en què es debat l'amnistia.

Molts han criticat tant la pèrdua d'identitat del senat com els costos que ha pogut tenir aquest canvi d'imatge.

Comentaris en X en contra del Senat

“Imatge institucional diuen. Ni és imatge ni institucional. Podria ser el logo del centre municipal de gent gran de qualsevol ciutat. Una vergonya”, comentava Cecília Herrero, regidor del grup de Vox a València.

Molts altres han recriminat al PP que hagi aprovat per majoria absoluta la retirada de l'escut i la corona del Senat.

Comentaris de X en contra del PP pel canvi del logo del Senat
➡️ Política

Més notícies: