Imatge amb Javier Milei i Begoña Gómez
OPINIÓ

Milei, Begoña, ambaixadors, helicòpters

Óscar Puente, pot dir drogoaddicte a Javier Milei, però ell no pot dir “corrupta” Begoña Gómez


Tot en ordre a la política espanyola? Tot en ordre. El nostre ministre d'Evolució Homínida, Óscar Puente, pot dir drogoaddicte al president de l'Argentina, però aquest president no pot anomenar “corrupta” una ciutadana imputada per corrupció, ciutadana que, per aquelles casualitats de la vida, està casada amb el president del Govern. Tot en ordre.

Es pot anomenar “feixista” un liberal (un tatcherià clàssic, un ultraliberal de llibre) i es pot trucar a consultes a un ambaixador per l'ofensa a les “institucions”, ja que, com és sabut, la senyora Begoña Gómez, l'experta universitària en captació de fons és una institució de l'Estat; en canvi, els magistrats del CGPJ a qui l'esquerra qualifica de “colpistes” i acusa de “lawfare”, poden ser insultats dia i nit, de manera insomne, maníaca, ja que són l'últim bastió d'aquesta idea reaccionària i opressora de separació de poders. Tot en ordre.

El president d'Argentina, Javier Milei, intervé durant l'acte 'Viva 24' de VOX, al Palau de Vistalegre, el 19 de maig del 2024, a Madrid

Els ministres poden passar-se el dia acusant Israel de tots els mals que hi ha hagut i per haver-hi; les activistes seborraiques com Ada Colau es poden embarcar en aventures marítimes d'opereta; els sumarites i podemites poden manifestar-se al costat dels Pro-Hamás i cridar “des del riu fins al mar”. Tot això no és faltar al respecte diplomàtic, sinó abraçar el progrés i el feminisme i lluitar contra la islamofòbia. Tot en ordre.

Això sí, un dels aliats de Sánchez en la seva lluita infatigable per destruir la nostra cultura i civilització, l'insigne Ebrahim Raisi, sembla que ja no fuetejarà més dones per no portar vel ni a matar la seva població per no seguir la sharia. Una gran pèrdua per al progressisme i tota la colla d'activistes d'esquerra (acampats o no, desodoritzats o no) com Irene Montero, Jaume Asens o Elisabeth Duval que, suposem, atendran el funeral amb les banderes LGTBQI i les proclames laïcistes. Els altres estarem ocupats bevent cava i escopint sobre la seva memòria.

➡️ Opinió

Més notícies: