Muntatge amb Junqueras i Puigdemont amb un nas de pallasso i una carpa de circ de fons

OPINIÓ

Més pallassades processistes

El procés s'ha convertit en la saga de 'Retorn al futur', només que en comptes de tenir un protagonista, ens hem de conformar amb tres venedors de fum: Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i Pere Aragonès

Servidor de vostès ha aprofitat una oferta de bosses de crispetes en una cadena de supermercats per acumular snacks de cara a les noves pallassades processistes que ens aguaiten. Perquè no hi ha res millor que donar-li al blat de moro mentre els dirigents separatistes prenen el pèl als seus soferts fans, sobretot als que tenen la col·lecció completa de samarretes de l'ANC, amb lemes com “aquest any, sí”, “ho tenim a tocar” o “el meu germà va a la manifa i només em va comprar aquesta camiseta cutre”.

El procés s'ha convertit en la saga de ‘Retorn al futur’, només que en comptes de tenir un protagonista de la talla actoral de Michael J. Fox hem de conformar-nos amb tres venedors de fum: Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i Pere Aragonès.

La darrera entrega de la sitcom separatista és la ILP, a la qual el Parlament ha donat llum verda. Hem tornat al 2009, quan es va celebrar la consulta a Arenys de Munt, demanant firmes i muntant paradetes per proclamar la independència al Parlament.

Juraria que el separatisme defensava que ja “havíem votat”, i per això mitja Catalunya és plena de “places de l'1 d'octubre”, “avingudes de l'1 d'octubre” i hem gaudit d'un bon nombre de processons de Setmana Santa on els elements a adorar eren les tàpers-urnes de l'1-O quins insignes devots de la Secta de l'Estellada portaven a coll. Es veu que no, que com que la programació de TV3 és cada dia més avorrida, cal tornar al procés des del minut zero perquè els separatistes es distreguin una estona. Així que tornem a demanar firmes per tornar a debatre al Parlament que Catalunya ha de ser una República independent de la ‘feixista’ Espanya.

Muntatge d'Oriol Junqueras, Pere Aragonès i Carles Puigdemont amb una manifestació independentista al fons

Només espero, i ho demano pel més sagrat, que dins aquesta tornada als inicis del procés no torni el FAQS amb Pilar Rahola al capdavant. Reconec que la possibilitat de tornar-me-la a trobar de casualitat fent zàping em faria cantar el “no rompas más mi pobre corazón”.

I si és possible, també voldria evitar tornar a veure tipus units a arbres mitjançant cinta adhesiva groga. Si et distreus i ensopegues amb un et pots trencar la crisma. Això d'instal·lar novament gàbies a les places majors dels pobles em sembla fins i tot interessant, cal donar un cop de mà als productors de cacauets.

Reconec que tinc un fons de pantalla al meu mòbil molt especial per als moments de baixada. Quan veig com el separatisme controla les universitats, els mitjans de comunicació, les administracions públiques i la societat civil en general, i penso que no hi ha solució possible perquè han guanyat, veig la imatge d'un independentista disfressat de plàtan fent cua per votar a les eleccions autonòmiques del 2017 i penso que “aquests tipus no poden guanyar, no donen per a més” i m'animo durant una estona.

Doncs això, que continuïn promovent ILP perquè el Parlament debati per enèsima vegada la independència de Catalunya, perquè malgrat la seva hegemonia social, política i mediàtica, no han aconseguit la seva República catalana. I veient com són d'inútils, mai no ho aconseguiran. Perquè això no va d'independència, es repartirà el botí, i això és el que es dirimirà en les pròximes eleccions autonòmiques catalanes, i en les que se celebraran els pròxims cent anys.

➡️ Opinió

Més notícies: