Primer pla de Ione Belarra de Podem amb un micròfon a la mà en un míting
OPINIÓ

Ione Belarra ens porta de farra

Ione Belarra destaca aquestes últimes setmanes per la seva posició a la guerra d'Israel
Imatge del Blog d'Octavio Cortés

En aquests temps convulsos, s'agraeix tenir al capdavant del país polítics que ofereixin al públic una certa convicció. Ione Belarra està destacant per aparèixer fins i tot a la sopa acusant l'Estat d'Israel de tot allò que la ministra és capaç d'imaginar (que no és gaire).

¿Ens portarà això a una crisi diplomàtica en moments de dramàtica inestabilitat geoestratègica? És igual, perquè dues o tres senyores de mitjana edat, amb samarretes violetes i hipertensió crònica, sortiran en algun lloc amb un cartellet.

El missatge és coherent amb el fet que Espanya hagi enviat una fragata juntament amb les esquadres de l'OTAN? No, però és igual, perquè dues o tres senyores de mitjana edat, republicanes i animalistes, hauran posat algun adhesiu en algun fanal d'Albacete.

Aconseguirà la ministra que, quan arribi la Jihad, a ella i a les seves companyes no les passin a ganivet entre vives al Profeta? No, però és igual, perquè als gais del Subcomitè de la Plataforma de l'Observatori de l'Assemblea del Col·lectiu d'Ateneus Populars també els passaran a ganivet al minut u, de manera que tot serà molt comunitari i festiu.

Primer pla de Ione Belarra de Podem amb la mà a la barbeta en posició reflexiva

Està arriscant la senyora Ione (vegeu a Wikipedia: ions negatius) la seguretat de tot un país per la seva incapacitat de deixar de proferir les pitjors Memeces Fanàtiques de la història recent? Sí, però és igual, perquè tots hem vist aquestes joves soldades israelianes i CAP ESTÀ GORDA, per la qual cosa es preveu que Ángela Rodríguez Pam, des del seu gronxador, emeti algun potent comunicat anti-gordofòbic que faci tremolar el sionisme més internacional i malvat.

Podria ser substituïda la senyora Ione per un semàfor avariat i ningú notaria la diferència quant a rendiment intel·lectual? Sí, seria tan bonic: llavors les senyores de samarreta violeta i carns esfondrades ballarien al voltant del tòtem donant viu el Che Guevara i Jorge Javier, amb els seus entrepans de sobrassada vegana i els seus mocadors palestins, "siluetejades" davant del vermell decaure de la nostra civilització.

Està sent la senyora Ione utilitzada com a referent pels pitjors mitjans d'intoxicació islamista? Sí, però tant se val, pot enviar-los el llibre de memòries d'Echenique com a càstig. Un servidor ho ha fullejat amb la punta del paraigua i s'ha de dir que el nivell de matraca pot resultar inassumible fins i tot per als màrtirs més alts d'Al·là.