Policia deté una persona
OPINIÓ

Expulsar delinqüents multireincidents no és d'extrema dreta

És l'absurditat a la qual ha arribat l'esquerra: prefereixen defensar un delinqüent que les seves víctimes
Editorial Arnau Borràs

S'hi posi com s'hi posi el Triangle de les Bermudes del wokisme català, format per ERC, Comuns i CUP, voler expulsar delinqüents multireincidents no és d'extrema dreta. Les acusacions de xenofòbia, ultra, extrema dreta i aporofòbia quan algú planteja aquesta qüestió formen part de l'habitual perversió del llenguatge de l'esquerra per intentar desacreditar qui no pensa com ells.


Utilitzen l'argument que voler expulsar multireincidents criminalitza els immigrants, però aquí ningú no està proposant expulsar immigrants. De fet, ni tan sols es parla d'expulsar delinqüents. Es demana expulsar els que han fet de la delinqüència el seu estil de vida. Si aquesta mesura criminalitza algú no és precisament en els immigrants, sinó en els delinqüents multireincidents.

Per culpa dels seus complexos, acaben validant aquells que acumulen desenes i desenes de detencions, sense caure que expulsar multireincidents és una mesura que, en gran part, beneficia les classes populars -inclosos els immigrants-, que solen ser les seves víctimes. És l'absurditat a la qual ha arribat l'esquerra: prefereixen defensar un delinqüent que les seves víctimes.

A més, els discursos moralistes d'aquesta pseudoesquerra xoquen directament amb la realitat. Que als seus barris no es trobin amb aquesta problemàtica no vol dir que no existeixi. Perquè és evident que la majoria d'immigrants no són delinqüents, però també és cert que la meitat dels presos que hi ha a Catalunya són estrangers, quan no representen ni el 20% de la població.


Mentre proposen berenars, polítiques educatives i altres alternatives bonistes, a Catalunya hi ha gent que viu de delinquir. I aquesta és una realitat que des de les seves posicions privilegiades i interessades alguns no volen afrontar. I si aquests reincidents són nascuts aquí, no tens més remei que menjar-te'ls amb patates. Però si són de fora, que se'ls apliqui la llei i se'n vagin. Tolerància zero amb aquells vénen a viure a costa de la seguretat i l'honradesa de la resta de la població, inclosa la immigrant.