Muntatge de fotos de primer pla d'Eduard Pujol amb cara seriosa amb el Congrés de fons
OPINIÓ

La carrera d'Eduard Pujol

El diputat de Junts ja és conegut a tota Espanya
Imatge del Blog de Xavier Rius La Punteta

Déu n'hi do la carrera que porta Eduard Pujol. L'altre dia, com saben, va votar a favor de la investidura de Feijóo.

És cert que tothom es pot equivocar. I més després de tan intenses sessions parlamentàries. Però era a viva veu. I altres diputats el van precedir.

El que em va sorprendre és que després no donés explicacions. Ell que, de professió, és periodista. Ha treballat a Catalunya Ràdio, a Barça TV, a Rac1 i a 8TV.

Almenys aquell diputat del PSOE per Terol, Herminio Sancho, que també es va equivocar en la primera votació, va donar la seva versió dels fets. Tot i que molt poc convincent.

Herminio Sancho, diputat socialista, durant una sessió plenària al Congrés dels Diputats, a 1 de desembre de 2022, a Madrid

En canvi, Eduard Pujol va sortir escortat per la resta de diputats de Junts. Tant donar lliçons al Parlament per acabar fugint d’estudi. Al cap i a la fi va ser fins i tot portaveu parlamentari.

La veritat és que ja li va quedar al seu dia el renom de ‘l'home del patinet’. Perquè sembla que el seguia una persona en un vehicle tan peculiar. Presumiblement un agent del CNI.

En els moments àlgids del procés també va afirmar que “l'essencial” era la independència, no les llistes d'espera.

“A vegades ens distrèiem amb qüestions que no són les essencials. Que si 85 dies de llista d'espera, que si n'haurien de ser 82...”, va afirmar durant una entrevista el novembre del 2018.

Captura de pantalla d´un programa de 8TV amb Pilar Rahola i Eduard Pujol

Més tard va caure en desgràcia per suposat bullying sexual no a una sinó tres dones. No vaig entendre mai que dimitís el mateix dia i que el seu partit el deixés caure tan ràpidament si era innocent. Com es va demostrar.

Després del seu pas com a presentador per 8TV el van recol·locar a la llista de Junts per Madrid. Suposo que perquè el seu partit li devia un desgreuge. A més, els del procés sempre troben feina.

D'una cosa en pot estar segura: ja el coneixen del tot a la seva estimada Espanya.