Muntatge de fotos d'un dispositiu Alexa i, a sota, la silueta dels tres Reis Mags
MOLT +

El truc que no coneixies, l'Alexa et diu on són els Reis Mags

L'assistent virtual d'Amazon et pot indicar on són les seves majestats a cada moment

Alexa és un dispositiu molt útil, ja que pot fer una gran varietat de tasques. Reprodueix música, alarmes, informa sobre el clima i fins i tot pot controlar alguns electrodomèstics.

Molta gent fins i tot té converses amb aquest aparell que simula la veu humana. Li fan preguntes o li demanen que expliqui acudits.

El funcionament d'Alexa és molt senzill i només necessita que el dispositiu estigui connectat a internet. Per això, al nostre país se n'ha estès l'ús cada cop més.

L'últim descobriment sobre aquest dispositiu és que té la capacitat de saber on es troben els Reis Mags. Ja que tothom sap que estan fent un llarg camí des d'orient. Han d'arribar a temps per repartir els regals el 6 de gener.

Una funció molt útil per als més petits

L'usuari de TikTok @pelayoentiktok ha publicat recentment un vídeo on mostra una curiosa habilitat d'Alexa. En preguntar al dispositiu on són els Reis Mags, contesta el rei Melcior. En aquest cas indicant que és a Egipte al costat de Melcior i Gaspar fent turisme, però que venen de camí.

Pelayo s'emociona escoltant com els Reis Mags estan cada cop més a prop i queda molt poc per rebre els seus regals.

Aquesta habilitat d'Alexa està orientada als més petits de la casa, ja que informa de la ubicació i de l'activitat dels reis mags cada vegada que li preguntin. Encara que aquesta funció es pot fer servir durant tot l'any, és per Nadal quan té més peticions.

Muntatge de dues fotos d'un nen amb la cara pixelada que li pregunta a un dispositiu Alexa on són els Reis Mags
Pelayo s'emociona en escoltar la veu del rei Melcior | TikTok, @PelayoEnTikTok, e-noticies.cat

L'època més esperada de l'any

Al vídeo amb milers de ‘likes’, els usuaris de TikTok han mostrat la seva alegria en veure la reacció de Pelayo. “Em moro, que bonic!”, comentava una internauta. “Adoro com flipa”, assenyalava una altra.

L'emoció de Pelayo en escoltar Melcior s'encomana a tothom. Segur que fa mesos que espera que arribi el 6 de gener. Un moment que viuen amb més intensitat tots els nens i les nenes d'aquest país.

Tot i que Alexa té una gran varietat de funcions, segur que cap és tan especial com aquesta. Així que ara que la coneixes, segur que no et resisteixes a preguntar-li.