Muntatge de fotos d'una parella que es casarà properament acariciant el gos i, al costat, la imatge de les aliances del casament
MOLT +

El gest surrealista d'una parella perquè la seva mascota pugui anar al casament

Una parella de Vitòria vol que el seu gos sigui l'encarregat de portar les aliances i està disposada a fer allò que és impossible perquè sigui així

Per a moltes persones els seus animals de companyia són més que les mascotes, són part de la seva família. Això és el que afirma una parella que es casarà, amos d'un gos anomenat Mac.

Conchi i Roberto contrauran matrimoni d'aquí a una mica, i volen que el seu gos els acompanyi en aquest dia tan especial. Tot i això, la normativa impedeix que Mac entri a l'ajuntament de Vitòria, que és on se celebra el casament.

Aquesta és la notícia que ha compartit al seu perfil de Tiktok el compte d' Informatius Telecinco . Una història que ha tingut una gran repercussió a les xarxes socials del nostre país i no ha deixat ningú indiferent.

Un gos que és un membre de la família

Per a aquesta parella, el seu gos és un més de la família i no volen que estigui absent a la cerimònia. De fet, volen que hi tingui un paper protagonista. La parella vol que Mac sigui l'encarregat de portar les aliances.

Al consistori li van negar aquesta possibilitat. Tot i això, ells han comprovat que la llei els empara. Segons la nova llei de Benestar Animal, els animals de companyia poden entrar als edificis públics. Tret que hi hagi alguna prohibició expressa, que en aquest cas no n'hi ha.

Perquè la seva mascota Mac pugui entrar a l'ajuntament, Conchi i Roberto ho han sol·licitat a l'organisme. La seva petició ha guanyat molts suports, i per això el consistori està valorant fer-ne una excepció.

Muntatge de fotos d'una parella que es casarà properament i, al costat, la imatge d'un gos
Conchi i Ricardo volen que el seu gos Mac els acompanyi al casament | TikTok, @informativost5, e-noticies.cat

Suport massiu a la vostra petició

La sol·licitud de Ricardo i Conchi ha aconseguit una gran adhesió tant al carrer com a les xarxes socials. En tan sols uns dies han aconseguit 30.000 firmes. Així que potser aconseguiran el seu gran desig: que Mac estigui present el dia del seu casament.

A la notícia de l'informatiu, es pot veure com els habitants de Vitòria donen suport a aquesta parella. “No pot molestar que un gosset petit entri amb unes arres a l'ajuntament”, comenta una senyora.

A causa de l'èxit de la petició, l'Ajuntament revisarà l'ordenança municipal per adaptar-la a la llei. Ricardo es mostra optimista i explica al vídeo que fins a l'últim dia cal ser positiu.

La parella de Vitòria confia a poder casar-se amb la seva fidel mascota i que tota la família estigui al complet, inclòs el gos Mac.