Terelu Campos sobre un fons de Madrid ia la dreta un cercle vermell amb una taula amb sofàs i coberts posada
MOLT +

Terelu Campos ens revela el millor lloc per a gaudir de carns a Madrid: 168 €

Terelu Campos explica a 'E-Notícies' la seva fascinació pel restaurant Rural, un establiment especialitzat en tota mena de carns

La reconeguda Terelu Campos ens ha compartit amb entusiasme les seves preferències gastronòmiques en una entrevista recent amb E-Notícies.

La destacada celebritat ens va revelar la seva predilecció pel restaurant Rural a Madrid, un establiment especialitzat en carns. En aquest, es pot gaudir d'una experiència culinària excepcional amb opcions que inclouen plats per 168 €.

Rural es converteix en tota una elecció fonamental per a Terelu Campos, juntament amb el seu germà Estimar, de vegades especials. La televisiva tria entre tots dos segons els seus desitjos, ja que Estimar s'especialitza en peixos, mentre que Rural ofereix una destacada varietat de carns. Entre les recomanacions destaques, Terelu elogia especialment el biquini amb steak tàrtar.

Fotografia grupal dels concursants i el jurat de Bake Off: Famosos al forn
Terelu és una de les participants del programa 'Bake Off' | RTVE

En ocasions especials, l'elecció de Terelu Campos té plats que valen 168 €

Rural, sota la direcció del talentós xef Rafa Zafra, ha aconseguit destacar-se a l'àmbit gastronòmic de Madrid. El xef ha obtingut la T d'Or del Tapas Magazine de les Balears amb el seu reconegut restaurant Casa Jondal a Eivissa. Pel que fa a Rural, es troba ubicat al mateix carrer que el seu germà gastronòmic, Estimar.

En aquest cas, Rural es distingeix per la seva dedicació a la carn i als productes locals, oferint una proposta culinària diferent de l'enfocament marí que sol caracteritzar Zafra. Les receptes aquí es caracteritzen per la seva simplicitat, però estan embotides de sofisticats aires, proporcionant una experiència gastronòmica única.

A la seva carta, destaquen els carpaccios de ceps, la broqueta de xai o el garrí castellà, que delecten els comensals amb sabors que són un homenatge espanyol.

Una de les joies culinàries que destaquen a la proposta del restaurant és el llom alt de wagyu. Aquest plat es factura per grams i, per exemple, per gaudir d'una porció de 700 grams, els comensals hauran de pagar 168 €.

D'altra banda, la presentació dels plats no inclouen acompanyaments, per la qual cosa si els comensals desitgen unes patates fregides, les hauran d'abonar a part per 8 euros/ració.

Una forquilla llarga amb trossos de carn i al costat un tiquet on surt marcat ''1 Lomo Alt de Wagyu 168 €''
El llom és un plat d'una alta qualitat en aquest lloc | @ruralrestaurantemadrid

El restaurant també s'enorgulleix de la seva completa carta de vins, dissenyada pel 'maitrelier' Juanma Galán.

Amb més de 350 referències, la proposta vinícola presta una atenció especial als negres espanyols, dividint-los en La Terra, que inclou una producció limitada, i els Clàssics. Aquesta selecció acurada busca complementar i realçar l'experiència gastronòmica, oferint als clients una varietat d'opcions per maridar amb les carns.

Com que és un local nou, només té 26 ressenyes a Google. Tot i això, totes són positives i segur que amb la visita d'estrelles com Terelu Campos es fa molt més famós.