Belén Esteban sobre un fons difuminat ia la seva dreta un cercle on surt ella amb un doctor
MOLT +

La clínica madrilenya que Belén Esteban ha estat anys freqüentant: preus assequibles

La clínica Livet ha estat una segona casa per a la col·laboradora durant anys i ha viscut els seus canvis estètics

Durant anys, la televisiva Belén Esteban ha confiat en els serveis de la clínica madrilenya Livet, convertint-la en la seva segona casa. Aquesta ha estat testimoni i artífex dels canvis estètics de la popular figura, oferint a més tarifes assequibles que han contribuït a la seva fidelitat.

La col·laboradora ha convertit Livet en el seu referent estètic, confiant-hi en moments claus de la seva vida. Abans de casar-se amb Miguel Marcos, la televisiva va anar a aquest centre per quedar perfecta per al dia del seu casament. Així mateix, en cada estrena de temporada de Sálvame, i probablement abans de gravar ¡Sálvese quien pueda!, la clínica madrilenya ha estat la seva elecció recurrent.

Belén Esteban no ha amagat mai els retocs estètics que té

El doctor José Manuel Gómez ha sigut l'encarregat d'atendre Belén i nombroses celebritats. En aquest centre, la de Paracuellos s'ha fet infiltracions de vitamines per revitalitzar la pell i corregir petites imperfeccions. També s'ha realitzat el tractament amb toxina botulínica per eliminar arrugues al front, cosa que ella mateixa ha confirmat.

A més d'aquests procediments, Belén Esteban ha compartit obertament altres retocs estètics que ha experimentat. El 2019, es va sotmetre a un 'microblading' de celles per realçar-les i omplir-les. Així doncs, la clínica Livet continua sent el seu lloc de confiança on la televisiva cerca mantenir i perfeccionar la seva imatge.

Livet s'ha convertit en una segona casa per a Belén Esteban

Livet es destaca com una clínica especialitzada en empelts capil·lars, però la seva oferta abasta molt més. A més dels empelts, el local ofereix serveis d'empelt de celles i empelt de barba, proporcionant solucions integrals per a l'estètica facial. De fet, el doctor Manuel Gómez, que dirigeix l'establiment, va ser guardonat el 2022 pel 'Metge de l'Any en Cirurgia Capil·lar' als premis La Razón.

El lloc no només es limita a la cirurgia capil·lar, sinó que també s'especialitza en la medicina estètica sota el cridaner “si no t'agrada, canvia'l”. Destacant com a pioner en procediments innovadors, l'establiment ha introduït recentment l'operació de canvi de color als ulls, sent el primer d'Espanya.

El seu tractament estrella, la pilota gàstrica El·lipse, ofereix una opció sense necessitat d'anestèsia ni cirurgies per a aquells que busquin perdre pes. A l'àmbit de tractaments corporals, Livet ofereix opcions assequibles, amb un cost mitjà de 300 euros. Destaca la pressoteràpia, el tractament més econòmic que ofereixen, amb un preu de només 30 euros.

Livet presenta també 'packs' complets per 1.400 €, que inclouen 10 tractaments per al rejoveniment facial. Aquest paquet, alineat amb les preferències estètiques de Belén Esteban, podria haver estat la seva elecció, ja que incorpora tant el bòtox com les vitamines.