El restaurant preferit d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia a València: només 3 €
El restaurant ‘La Cena’, especialitzat en menjar local, és un lloc freqüentat per Iñaki Urdangarin quan passa alguns dies a Altea, València
En una tranquil·la localitat de València, Altea, el restaurant 'La Cena ' s'ha tornat notable per atraure l'atenció de figures destacades com Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia, la seva noia. Aquest establiment, especialitzat en plats locals, ha aconseguit convertir-se en el punt de trobada de la parella quan visiten el poble. Això és estrany, ja que poden anar a un restaurant d'alta gamma, el local té plats des de 3 euros.
Durant un cap de setmana romàntic al poble, Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia van ser albirats a l'establiment. Més enllà de la intimitat de la taula, els temes de conversa de la parella van ser escoltats per altres comensals. Armentia feia broma sobre la idea d'usar una campaneta per trucar als cambrers, mentre que Urdangarin va mostrar certa confusió respecte als coberts d'un restaurant ‘normal’.
Encara que sembli que a l'exduc de Palma no li interessen els llocs de coberts normals, la veritat és que ha estat vist al lloc moltes vegades. Després de la separació amb la infanta Cristina, Urdangarin va ser vist al mateix lloc amb els seus amics.
Al lloc preferit d'Iñaki Urdangarin a altea pots menjar per tres euros
El restaurant 'La Cena' és un local que destaca per la seva versatilitat, ja que ofereix esmorzars, dinars i sopars. Com a destacable, conté una oferta d'esmorzar complet fins a les 13.00 h per 12,95 €, que inclou ou, iogurt, fruita, formatge, mini baguettes, suc i cafè. Però per a aquells que no vulguin menjar tant a primera hora del matí, cal destacar que l'establiment ofereix tota mena de torrades i combinacions de iogurts per tres euros.
Per a l'hora de dinar al migdia, els plats mantenen aquesta mateixa assequibilitat, amb opcions com sandvitxos i amanides, cap que supera els vuit euros. A més, 'La Cena' ofereix tapes per compartir, amb preus que van des dels 19,95 € per 5 plats fins a les anomenades ''tapes deluxe'', a 29,95 €. Aquesta darrera combinació té plats més elaborats, com els bombons de salmó, i no seria estrany que fos l'opció escollida per Urdangarin.
Els plats principals, que inclouen opcions de carn, peix i vegetarianes, no superen els 20 euros per ració. A la nit, el lloc es transforma en un lloc ideal per gaudir de còctels a preus atractius, ja que el més car val 9,75 €. Això deixa clar que, independentment del moment en què es visiti d'aquest lloc, els preus seran assequibles en tot moment.
Encara que la presència d'Iñaki Urdangarin i dels seus preus baixos, sembla que això no ha estat suficient per enamorar el públic d'altea. Tot i tenir una puntuació de 4 sobre 5 a TripAdvisor, s'observa una tendència a la baixa en les valoracions a llarg temps. Això suggereix una possible evolució en la percepció dels comensals.
Més notícies: