Francisco Rivera sobre el fons del llac del Retiro ia un costat un cercle amb un lloc de verdures
MOLT +

El restaurant preferit de Fran Rivera a Madrid: el preu de l'arròs et sorprendrà

El Qüenco de Pepa, especialitzat en menjar local, és un lloc freqüentat per Fran Rivera quan vol sortir a dinar per Madrid

Fran Rivera ha descobert el seu refugi culinari al cor de Madrid. El Qüenco de Pepa, especialitzat en cuina local, ha esdevingut el restaurant favorit del torero. Entre la seva varietat gastronòmica, Rivera destaca l'arròs cremós que va conquistar el seu paladar i que només costa 16 €.

En paraules del mateix Fran Rivera, l'establiment és més que un restaurant, és la seva llar casa gastronòmica a Madrid. El torero va confessar a El Confidencial sentir-se com a casa cada vegada que en travessa les portes. La seva elecció predilecta no deixa cap dubte: poques vegades abandona el lloc sense delectar-se amb l'arròs cremós acompanyat de 'gurumelos' i foie.

A més, comenta que la seva visita no estaria completa sense l'exquisida torrada de tonyina vermella amb tòfona laminada d'hivern sobre pa de vidre, a 13 €/unitat. Els preus del primer plat d'excel·lència presenten una dualitat: 16 € per mitja raó o 25 € per a aquells que vulguin gaudir d'una ració sencera.

L'establiment preferit de Fran Rivera és, en realitat, un hort fet restaurant

El Qüenco de Pepa, el restaurant que ha conquistat el paladar de Fran Rivera, s'erigeix en un temple gastronòmic sota la direcció de la xef Pepa Muñoz. Amb una història que es remunta a la seva infància, Muñoz, des dels 9 anys, ja se submergiria en el fascinant món culinari netejant calamars al negoci familiar. El seu compromís amb la qualitat i la sostenibilitat es reflecteix a cada plat, ja que la xef prioritza el control de l'origen dels productes i respecta sempre les estacions de l'any.

La carta, que destaca pel 90 % de productes espanyols, presenta una estructura singular. A diferència dels restaurants convencionals, aquest no es divideix en seccions tradicionals, com ara entrants i primers plats, sinó que s'organitza segons l'ingredient principal del plat. D'aquesta manera, els comensals podran trobar la secció de tomàquets, verdures de l'hort, els ous o la tonyina vermella.

A més, fora de carta, la xef sorprèn diàriament amb plats no marcats, ajustant-se als productes de temporada. Els preus són atractius i equitatius, oscil·len entre 10 € i 15 € per a les mitges racions, i de 20 € a 25 € per a les racions senceres. La carta no conté cap plat que sobrepassi aquests preus, per la qual cosa qualsevol comensal pot gaudir de tota la carta sense preocupar-se pel compte final, si és el que vol.

Les postres, un altre indispensable per a Fran Rivera

L'experiència culinària no acaba sense sucumbir a les postres casolanes. Aquestes van des de pastissos, com ara de formatge o merenga, fins a 15 varietats de gelats artesanals amb sabors tan diferents com formatge mascarpone amb cervesa negra o préssecs. Els preus de les postres oscil·len entre els vuit euros per la copa de gelat o els 15 € pels pastissos.

A banda, el Qüenco de Pepa ofereix l'opció de menús per a grups de més de deu persones, amb opcions que van des dels 65 € fins als 90 €. I per a aquells que vulguin emportar-se un trosset de l'hort de Pepa a casa, l'opció de compra de productes frescos també està disponible.

El lloc té una puntuació de 4 sobre 5 a TripAdvisor i el rang de preus va des dels 50 € fins als 184 €. Els comensals destaquen l'hort i l'arròs cremós, un plat que també ha enamorat el torero Fran Rivera.

➡️ Molt +

Més notícies: