Lydia Lozano sobre un fons d'una nit a tailàndia transitada i un cercle al costat on es pot veure el restaurant Thai Garden
MOLT +

Lydia Lozano ens revela quin restaurant de Madrid és la seva segona casa: menú a 38 €

Lydia Lozano ens revela la seva fascinació pel restaurant ‘Thai Garden’, un establiment especialitzat en el menjar tailandès

En una agradable xerrada amb E-Notícies, la famosa personalitat televisiva Lydia Lozano va compartir amb nosaltres el restaurant preferit a Madrid. Es tracta del 'Thai Garden ', un destacat local especialitzat en la gastronomia tailandesa. Lydia Lozano, que ho considera ‘la seva segona casa’, elogia no només l'autèntica ambientació tailandesa, sinó també la seva oferta culinària, que inclou menús a 38 euros.

En una celebració passada extravagant, Lydia Lozano va commemorar els seus vint-i-cinc anys de matrimoni en aquest establiment. La televisiva en parlar del lloc diu que ''és com anar-te'n a Tailàndia. Quan em vull relaxar, me'n vaig cap allà''.

Lydia Lozano vestida de blau saludant amb la mà

No només va escollir el Thai Garden per als casaments de plata, sinó que també va recordar amb afecte haver celebrat el seu aniversari després de la quarantena. Aquesta vegada, va optar per un altre establiment de la mateixa cadena, que ja ha tancat. Tot i això, Lydia Lozano destaca amb entusiasme que el Thai Garden del carrer Añastro, actualment en funcionament, és el seu favorit indiscutible.

El restaurant preferit de Lydia Lozano que et transporta a Tailàndia

El Thai Garden, meticulosament dissenyat per recrear el Sud-est Asiàtic, s'erigeix en una autèntica representació de la gastronomia i costums tailandesos. La terrassa interior, completament adornada segons la tradició del lloc, ofereix als comensals la possibilitat de viatjar a Tailàndia sense sortir de Madrid. Aquest enclavament culinari destaca pel compromís amb l'autenticitat, ja que totes les receptes són 100% tailandeses, elaborades per talentosos xefs del país.

El local està sota la direcció d'Emilio Carcur, un amant apassionat de Tailàndia i pioner en la promoció de la cultura tailandesa a Espanya. Carcur fins i tot ha rebut el reconeixement del Rei Bhumipol Adulyadej de Tailàndia. Aquest va ser una condecoració blanca, símbol de distinció de la casa reial a aquells que demostren un profund respecte per la cultura del país.

Cal destacar que tot el personal de l'establiment és tailandès, des del servei de la sala fins als fogons del mestre xef. Aquest últim ha estat reconegut pels Reis de Tailàndia com a cuiner oficial, assolint la màxima excel·lència al seu país, on no qualsevol pot cuinar per a la reialesa. Amb tants detalls, no sorprèn que Lydia Lozano tingui en una valoració tan elevada per a aquest restaurant.

El menú de la ''segona casa'' de Lydia Lozano costa 38 euros

El restaurant predilecte de Lydia Lozano ofereix una carta que convida els comensals a explorar els autèntics sabors de Tailàndia. Entre les opcions, destaca el menú degustació, disponible per 38 euros (begudes a part). Els entrants inclouen des de rotllets de primavera farcits de verdures i bolets amb salsa agredolça, així com cues de llagostí arrebossades en coco ratllat i llavors de sèsam.

Els plats principals del menú degustació estan dissenyats per satisfer diversos paladars. Des de filets de vedella saltejats amb salsa d'ostres i pebre verd fins a pollastre amb curri verd i llet de coco. Per als amants del marisc, s'hi inclouen llagostins amb castanya i dàtils, juntament amb altres opcions, arribant a un total de fins a cinc plats diferents.

Tots aquests plats es troben dins aquest extens menú degustació i se serveixen amb arròs saltat al wok i perfumat amb gessamí. El dolç final d'aquesta experiència ofereix dues opcions per triar. El comensal podrà gaudir d'un tradicional postre tailandès de mango amb arròs glutinós i llet de coco o un fondant de xocolata temperat amb gelat de violeta.

Per a aquells que busquen una opció més econòmica sense renunciar a l'autenticitat tailandesa, podeu degustar el menú de migdia per 28 €. Tot i ser menys elaborat, manté la mateixa essència i personalitat d'aquesta cuina.

➡️ Molt +

Més notícies: