Muntatge de dos trossos de truita de patates en un plat blanc i el bar El Pollo desenfocat

MOLT +

El restaurant ideal per celebrar el Dia de la Truita de Patates a Barcelona

Rosalía va compartir un dels seus restaurants favorits de Barcelona per delectar una truita de patates de premi

La truita de patates és un dels plats per excel·lència de la cuina espanyola. Més enllà de sense o amb ceba, és estrany que a una persona no li agradi. Ara, si estàs o vius per Barcelona, pots gaudir d'una de les millors de la ciutat comtal.

La mateixa Rosalía ha compartit a xarxes socials quin és el seu lloc preferit per gaudir de la millor truita de patates a Barcelona. Rosalía, coneguda també pel seu amor pel menjar tradicional espanyol, ha revelat que el Bar Pollo és la seva elecció indiscutible a Barcelona.

Aquest restaurant està ubicat al carrer del Tigre número 31 de Barcelona i ha esdevingut l'epicentre de l'atenció culinària després de la recomanació de Rosalía.

Tweet de la Rosalia sobre la millor truita de patates de Barcelona
Rosalía va recomanar el Bar Pollo per la seva truita | Twitter, @rosalia

Rosalía i la seva passió per la truita de patates

No és la primera recomanació que fa Rosalía, ja que per tothom és conegut que li agrada molt menjar, especialment, menjar espanyol. El Bar Pollo no només destaca per la truita de patates, sinó també per oferir una varietat d'opcions innovadores. Com truites farcides amb ingredients que van des de pebrots del piquillo fins a pernil i formatge, i fins i tot truita negra de calamarset.

Els clients habituals del Bar Pollo adverteixen que les truites s'esgoten ràpidament, tal com avisen en 20minutos. Per això es recomana arribar d'hora per assegurar-se de no quedar-se sense provar aquest plat. De fet, als comentaris de TripAdvisor també es pot llegir que si el que vols és tastar la seva truita de patates, no t'has de dormir.

Una truita de patates i molts plats més

El preu no és del tot barat, ja que sol sortir a 40 € per persona, segons el que es demani. Tot i així, és clar que si ets fan de la truita de patates no pots deixar de tastar-les. Igual que el curiós entrepà de truita de patates que darrerament està arrasant.

El pots comprar i menjar per menys de 10 € a Barcelona al restaurant Tort. No hi ha dubte que Barcelona és un referent per la gastronomia.

Però que, pel que fa a truita de patates, no li falten idees ni restaurants. Tots pensats per fer dels seus locals temples d'aquest plat.

➡️ Molt +

Més notícies: