El polèmic restaurant de Madrid on Rocío Carrasco celebra els seus èxits: és caríssim
El restaurant ‘El Caserón de Araceli’ és conegut per ser l'escenari tant de polèmiques com triomfs per a Rocío Carrasco i Fidel Albiac
En l'àmbit de l'alta gastronomia madrilenya, el restaurant El Caserón de Araceli s'ha convertit en el lloc predilecte de Rocío Carrasco i Fidel Albiac per celebrar els seus èxits. Aquest local, que es troba a Sant Agustí de Guadalix, als afores de Madrid; s'ha erigit en l'epicentre de les controvèrsies i els triomfs de la parella. Tot i això, no tot ha estat aclamacions, ja que l'abril del 2022, va sorgir una polèmica amb Marta Riesco, que va afegir un capítol polèmic a la història del restaurant.
Aleshores, l'ex d'Antonio David Flores, va afirmar que Rocío Carrasco l'havia contactat per proposar-li un projecte. La situació va fer un gir inesperat quan es va revelar que la trucada l'havia fet Luis Pliego, director de ‘Lecturas’, que estava menjant amb Rocío Carrasco i Fidel a l'establiment. Dies després, les imatges de seguretat del restaurant van confirmar aquesta versió.
Tot i això, aquest lloc no només s'alimenta d'escàndols, sinó que també s'ha convertit en l'escenari escollit per Rociíto i el seu marit per celebrar els seus triomfs professionals. En aquests dies, Rocío Carrasco està experimentant un moment d'auge amb el seu fitxatge recent per al reality de RTVE, Bake Off. La destacada figura podria celebrar aquesta nova etapa a l'acollidor ambient d'El Caserón de Araceli’, enfortint encara més la seva relació.
El restaurant favorit de Rocío Carrasco per a les seves celebracions no és especialment barat
El Caserón de Araceli, també anomenat Casa Araceli, es troba en un imponent casalot castellà del segle XVI. Tot i la seva generosa grandària, el local irradia un ambient acollidor gràcies a la seva acurada decoració; amb una xemeneia que confereix la calidesa de la mateixa llar. Als mesos més calorosos, el restaurant ofereix dues terrasses d'estiu i diferents espais i salons privats.
El punt culminant de la casa és el seu imponent forn de llenya, on la seva pàgina web assegurar aconseguir ''el punt exacte als rostits''. L'establiment ofereix un menú per 22 euros, que comprèn primer i segon plat, postres, beguda i cafè. Aquest preu resulta irresistible per a aquells que sentin curiositat per visitar el lloc predilecte de Rocío Carrasco, ja que els preus de fora de menú són notablement diferents.
La carta desplega una gamma d'entrants, des de les cruixents gyozas de pollastre o verdures per 12 euros, fins al Pernil Ibèric de Bellota, que arriba als 29,40 €. La secció de ‘plats especials’ presenta les seves tapes: uns calamarsets a l'andalusa per 22 euros o croquetes d'escamarlà a 4,20 € la unitat. A l'apartat d'amanides, l'oferta comença amb ‘la de la Casa’ a partir de 14,70 €.
Els amants del mar podran trobar el seu delit a la secció de peixos, amb opcions que comencen des dels 27,30 € oferint des de raps fins a llobarros. La categoria ‘els millors arrossos al forn’ presenta opcions com arròs a banda o tradicionals paelles per 27,85 € la ració. Finalment, la secció de carns està pensada per a totes les butxaques: des de 18,40 € per un jarret de cotxí ibèric fins a 94,50 €/quilo per un llom de vaca gallega madurada.
El punt final a aquesta experiència el brinden les postres, més aptes per a totes les butxaques. Els comensals podran delectar-se amb un arròs amb llet cremós per 6,65 € o de qualsevol dels seus pastissos casolans per 7,50 €. Tot i que els preus puguin semblar elevats, això no ha estat un problema per a Rocío Carrasco i el seu marit.
Més notícies: