Muntatge de fotos d'uns pares enfadats i, de fons, un nen trist i capcot assegut a terra
MOLT +

El pitjor malson d'uns pares es fa realitat: perden el fill després d'un descuit

El nen, que viatjava només amb avió pels Estats Units, va aparèixer a la ciutat equivocada després d'un error de l'aerolínia

La recent història que us explicarem és una mostra que de vegades la realitat supera la ficció. Un nen anomenat Casper es va perdre als Estats Units i ens va recordar a la famosa pel·lícula de Solo a Casa 2. En aquesta seqüela, el protagonista, que havia de viatjar a Miami amb la família, apareix a Nova York.

Tot i això, el que va passar fa uns dies als Estats Units no va ser una equivocació del petit, sinó de l'aerolínia. De fet, han obert una investigació interna per descobrir l'origen de l'error.

El petit Casper va aterrar en una altra ciutat lluny de la seva àvia

Una família va enviar el seu fill de sis anys en un vol als Estats Units. El destí era visitar la seva àvia a Fort Myers (Florida), però va aterrar a Orlando. La companyia Spirit Airlines es va disculpar amb la família, ja que el nen va volar des de Filadèlfia sota la seva responsabilitat.

Suposadament, el menor va estar tot el viatge supervisat per un membre de l'equip, per la qual cosa ningú no sap a què es deu l'error. L'àvia, María Ramos, va entrar en pànic quan va anar a recollir el net a l'aeroport. Com que no el va trobar van saltar totes les alarmes, però afortunadament el nen es trobava bé, encara que en una altra ciutat.

La família va haver de recórrer més de 250 quilòmetres per anar a buscar el nen. Com a compensació, l'aerolínia els va reemborsar el viatge.

Muntatge de fotos d'un avió sobrevolant el cel i al costat dues mans agafades
El petit Casper va viatjar sol en el vol equivocat | Getty Images Pro de Hakase_, Pexels, e-noticies.cat

Una història de pel·lícula amb final feliç

L'estrany d'aquest cas és que la maleta del petit Casper sí que va arribar a Orlando, a quatre hores de cotxe del seu destí a Fort Myers. Per això després de saber que el nen està bé, la investigació se centra a saber com va poder passar això.

La família ha declarat que van emplenar tota la documentació necessària i van dur a terme els passos que els hi van indicar. Es mostren molt indignats pensant que Casper va estar sol i desatès durant el viatge. Les disculpes de la companyia Spirit Airlines no són suficients per oblidar l'horrible experiència.

Sens dubte, que després de conèixer aquesta notícia, s'ha de pensar molt bé el fet d'enviar un nen sol en un avió. Encara sort que en aquesta ocasió tot va acabar bé per al petit Casper.