La pastisseria preferida de Chenoa és a Madrid i és molt barata: brioixeria a 0,70 €
La rebosteria d'Atuel, que ha conquerit el paladar de Chenoa, està especialitzada en brioixeria argentina
La reconeguda artista Chenoa ha revelat el seu lloc predilecte per satisfer la seva debilitat pel dolç a Madrid. Es tracta de la pastisseria Atuel, un local argentí que sorprèn perquè no és en absolut un lloc de luxe i exclusivitat. Es tracta d'un establiment molt econòmic on qualsevol pot comprar brioixeria per 0,70 € la unitat.
En una recent entrevista amb El Confidencial, Chenoa va expressar que ''gaudia molt dels pastissos d'Atuel. Tenen una magnífica escola argentina en dolços que em llença molt.'' Sens dubte, aquesta revelació ha despertat la curiositat dels seus seguidors, que segurament desitjaran conèixer més sobre aquesta pastisseria.
Brioixeria des de 0,70 € i pastissos de tota mena: així és la pastisseria preferida de Chenoa
Atuel es va fundar l'any 2005 i ja ha esdevingut un referent gastronòmic a Madrid. Amb locals estratègicament ubicats per tota la ciutat, aquest establiment no només ha conquerit el paladar de famosos com Chenoa, sinó també el de números clients àvids de sabors autèntics. El seu catàleg, encara que no és gaire extens, no necessita gaire més per tenir la rebosteria típica argentina.
En la seva variada carta, es poden trobar des de croissants (o mitgesllunes, com en diuen ells) fins a trenes de pasta de full. Posteriorment, l'àmplia selecció de pans, que va des del multicereals fins a un que porta nous, és l'estrella de la corona del lloc. L'apartat dolç acaba amb l'oferta de pastissos, pastissos i alfajores típics argentins que es poden comprar per unitat o per lots.
Per a aquells que prefereixin el salat, el local ofereix irresistibles sandvitxos de molla i autèntiques empanades argentines farcides d'una gran varietat d'ingredients. I per als amants de la xocolata, podeu tastar els seus bombons, llengües de despesa o xocolates en branca. A més, el local ofereix un servei de càtering a domicili, perfecte per a qualsevol esdeveniment o celebració.
Atuel no ha deixat d'innovar, com ho demostra la recent obertura en un local a Mojadahonda, especialitzat en productes sense gluten. D'aquesta manera busquen poder satisfer les necessitats de tots els clients. No sabem si ho podran aconseguir, però el que és clar és que, almenys, amb Chenoa, ho han aconseguit.
Més notícies: