Muntatge amb la ciutat de Las Vegas i el seu cartell, una parella el dia del casament i la façana de Hard Rock Barcelona pixelada

MOLT +

El restaurant de Barcelona on pots casar-te com a Las Vegas

Barcelona ho ha preparat tot perquè les parelles més romàntiques puguin viure un Sant Valentí de pel·lícula

Barcelona és com una capsa de sorpreses. Pots buscar el que vulguis, que és estrany que no ho puguis trobar. Un exemple d'això és el que passarà del 10 al 14 de febrer a l'emblemàtic Hard Rock Cafe de plaça Catalunya.

Barcelona serà l'escenari d'un esdeveniment extraordinari: la transformació a la famosa Little White Chapel de Las Vegas. D'aquesta manera, s'oferirà l'oportunitat de casar-se a l'estil americà a tots els romàntics de la ciutat comtal. I als que la visitin.

Amb Elvis Presley i Marilyn Monroe com els encarregats d'oficiar les cerimònies, els enamorats podran intercanviar els seus vots en un ambient ple d'emoció i autenticitat. Tot i això, aquells que vulguin unir-se en matrimoni hauran de reservar prèviament enviant un correu electrònic a barcelona_social@hardrock.com.

Barcelona lluirà més americana que mai

Però això no s'acaba aquí. Per gaudir d'aquesta experiència única, les parelles també hauran de gaudir d'un dinar o sopar al local.

Per això, el Hard Rock Cafe de Barcelona ha preparat un exquisit menú especial anomenat 'Hearts off the charts'. Tot el que se'n podrà gaudir ha estat dissenyat especialment per a aquesta ocasió.

Entre les delícies que s'ofereixen, hi ha l'exquisit Surf&Turf i un filet mignon servit amb gambes a la graella. També puré de patates i verdures rostides amb salsa Diana i cibulet.

Per acompanyar aquesta experiència culinària, el Pure Passion Martini. Una barreja de puré de fruita de la passió amb suc de mango, taronja, llimona i granadina. Tot plegat, juntament amb Vodka Absolut de vainilla i Cava Fontallada.

Barcelona i la seva proposta dolça i romàntica

I com a colofó dolç, el Sweetheart Sundae. O el que és una temptadora combinació de boles de gelat, de maduixa i vainilla. Totes elles acompanyades d'un deliciós pastís de llimona, compota de fruits vermells, nata muntada i maduixes.

Amb un ambient d'amor i emoció, el Hard Rock Cafe de Barcelona es converteix en el lloc perfecte. El lloc ideal perquè les parelles celebrin el seu amor d'una manera inoblidable i emocionant, creant records que duraran tota la vida.