Muntatge de fotos del tiktoker Fran Susín, amb una botiga Mercadona de fons, i una imatge de la truita de patates del supermercat
MOLT +

El nou producte de Mercadona que ha analitzat un popular nutricionista de TikTok

Es tracta d'un plat de menjar preparat de Mercadona que podria ser un bon comodí per a situacions d'emergència

Els productes precuinats són una gran solució per a moltes persones que no tenen gaire temps per cuinar. També n'hi ha que recorren a ells per extrema vagància o per les seves nul·les competències culinàries.

Sigui com sigui, l'apogeu d'aquest tipus de menjar ha servit d'estímul a supermercats com a Mercadona per ampliar la seva gamma de productes. Són saludables? Els podem consumir de manera recurrent? Aquestes són dues de les preguntes més comunes sobre això.

Doncs bé, per resoldre-les, podem sentir un dels nutricionistes més populars de TikTok, Fran Susín (@fransusin_). Després d'il·lustrar-nos sobre el nou tomàquet de la cadena i recomanar-nos el pa de motlle més saludable, ara ens regala una anàlisi de la truita de patates.

Mercadona i la truita de patates: és una bona opció?

Davant de l'allau de sol·licituds que ha tingut per analitzar l'esmentat producte, Susín ha publicat un vídeo de 40 segons en què deixa clara la seva opinió.

La truita envasada sempre ha estat un dels productes estrella de Mercadona, però en aquesta ocasió, la companyia presenta una nova modalitat recentment cuinada. Així doncs, després de llegir els ingredients, el nutricionista ens en dona la seva visió destacant els punts positius i els negatius.

Muntatge de fotos del tiktoker Fran Susín somrient i, al costat, una truita de patates del Mercadona

Mentre enfoca la truita de patates amb ceba, explica que els ingredients no estan malament del tot per tractar-se d'un àpat precuinat per a emportar.

Tot i això, destaca dos punts negatius; el primer, que la ceba està fregida amb oli de gira-sol. El segon, el benzoat sòdic, una sal de l'àcid benzoic que pot generar intoleràncies a les persones al·lèrgiques a l'àcid salicílic.

Pel que fa a aquest punt, afegeix: «Juntament amb l'E300, l'àcid ascòrbic pot generar hidrocarburs cancerígens». Com a conclusió, Susín opina que, com a consum puntual, no és mal producte. Tanmateix, desaconsella fermament la seva ingesta diària i que formi part d'una dieta.

Els usuaris donen la seva opinió sobre la truita de Mercadona

El vídeo del nutricionista suma més de 30.000 reproduccions a l'hora d'escriure aquestes línies, a més de desenes d'interaccions. Entre elles, diversos comentaris d'usuaris que també han opinat del producte i han explicat la seva experiència.

  1. «Gràcies, jo l'he comprada en casos puntuals».
  2. «Ja no la torno a comprar més... Pensava que era més saludable».
  3. «Desconfio d'ella perquè després de molts dies obert, l'envàs segueix intacte ?».
  4. «Jo la vaig comprar una vegada i està dolentíssima, res com la casolana».
➡️ Supermercats ➡️ Molt +

Més notícies: