Muntatge de fotos, a curt termini, del tiktoker americà 'DameDamian' ensenyant coses que el sorprenen d'Espanya
MOLT +

Un americà desferma la ira a TikTok en dir el que no li agrada d'Espanya

El jove tiktoker @damedamian ha fet una llista de tot allò que no entén del nostre país

Ens hem acostumat que els estrangers que viuen a Espanya expliquin la seva experiència a les xarxes socials. Tot i això, per a alguns, hi ha coses del nostre país que no tenen sentit. Algunes són les que ha relatat en un vídeo un jove americà.

El primer que destaca és que a Espanya la gent no fa servir assecadora i estén fora. La qual cosa és força comprensible tenint en compte la quantitat d'hores de sol que hi ha al nostre país. Tot i que sí que és cert que al nord de la península hi ha cases que tenen aquest electrodomèstic.

Una altra de les coses a què no troba sentit és el tipus de presa de corrent. Tampoc que els agafadors de les portes estiguin al mig.

Un vídeo d'humor amb molt poca gràcia

La quarta crítica que fa és al preu dels ous. Segons el Damian, són molt més cars que als Estats Units. Tot i que després vol destacar que el dièsel és més barat a Espanya.

Finalment, el nord-americà fa una visita a un supermercat i ensenya la típica cistella amb rodes. Segons ell, són totalment inútils per a les persones altes. El que no entenem és perquè no va agafar un carro de la compra com tothom.

Muntatge de fotos del tiktoker americà 'DameDamian' al supermercat ensenyant coses que el sorprenen d'Espanya
En Damian es queixa de l'elevat preu dels ous a Espanya | TikTok, @DameDamian, e-noticies.cat

El clip ha rebut les queixes dels internautes

El vídeo de @damedamian s'ha fet viral i supera els 2 milions de reproduccions i els 200.000 likes. A més, s'ha omplert de comentaris d'espanyols que s'han indignat amb les seves crítiques. Tot i que el vídeo pretenia ser graciós, no ho ha aconseguit.

Alguns dels internautes li han volgut aclarir algunes de les coses de què es queixava. “No tenim assecadores perquè tenim bon temps”, explica una usuària. “Els ous són més cars perquè, sí, són de debò” li indicava un altre.

Altres tiktokers s'ho han pres pitjor i l'han convidat a abandonar el nostre país. “Saps que un avió et porta fora d'Espanya?, doncs ja saps”, li deia un internauta força emprenyat.

El compte del Damian està ple de contingut on explica la seva experiència a Espanya, però no tots són crítiques. En alguns també lloa molts dels nostres costums i fins i tot vol importar-los al seu país.