Muntatge de fotos de llaunes i ampolles de Coca-Cola i una dona dient que no amb rostre d'enuig

MOLT +

Per què no has de beure Coca-Cola? Un nutricionista ho explica

La Coca-Cola és una beguda molt perjudicial per a l'organisme, fins i tot en la seva versió 'Zero', així ho exposa un nutricionista a TikTok

El nutricionista i entrenador físic @entrenadornutri ha compartit una informació molt valuosa al seu compte de TikTok. En un dels seus vídeos ha explicat com és de perjudicial beure Coca-Cola. Un refresc molt popular que, seguint els seus consells, hauríem d'allunyar del nostre frigorífic.

L'expert en nutrició ha explicat que aquesta beguda tan addictiva no és només perjudicial pels seus 26 grams de sucre. També els seus alts nivells de sodi perjudiquen el ronyó i, per si  no n'hi hagués prou, també és molt àcida. El nostre organisme té un pH de 7, justament la meitat entre 1, que és molt àcid, i 14, que és molt alcalí.

La Coca-Cola té un pH de 2,5, això vol dir que quan la ingerim el nostre cos treballa per equilibrar-se. Per això busca a les reserves de vitamina C i degrada els teixits de les articulacions.

Muntatge de fotos d'un TikTok de @entrenadornutri parlant de per què no has de Nadóre Coca-Cola
Aquest nutricionista t'explica per què no has de beure Coca-Cola | TikTok, @entrenadornutri, e-noticies.cat

El que menys importa és que porti sucre

El tiktoker ha volgut deixar clar que la pròxima vegada que beguis Coca-Cola, és igual si és normal o sense sucre. El que és important és que aquest refresc disminueix el calci dels ossos i el sulfat de les articulacions. A més, posa èmfasi que esgota la vitamina C.

Com és lògic, beure una Coca-Cola de tant en tant no és perillós, el problema és quan es beu diàriament i en grans quantitats. Si volem cuidar el nostre organisme, el millor és optar per beure aigua o unes altres begudes més saludables.

Una beguda molt addictiva

Una mostra que hi ha molta gent addicta a la Coca-Cola és la viralitat que ha aconseguit aquest contingut. El vídeo ja supera el milió de reproduccions i té més de 34 000 'm'agrada'. A més a més, molts usuaris han volgut donar la seva opinió sobre aquesta informació.

“Tot és dolent aleshores. L'aigua embotellada diuen que també està contaminada per l'envàs de plàstic”, apunta un internauta. “Si seguim traient-nos coses, ens quedem a força de bròquil amb aigua”, fa broma un altre.

La majoria no vol deixar de beure aquest refresc, encara que sigui perjudicial per a la salut. Uns altres fins i tot desmenteixen que causi algun tipus de dany a l'organisme. Només uns quants han pensat a passar-se dels refrescos de cola a unes altres begudes més sanes.

➡️ Molt +

Més notícies: