Fotomuntatge amb una imatge de fons del restaurant Arrels de l'Hotel Intercontinental de Barcelona i una rodona vermella amb el brunch

ACTUALITAT

El bufet lliure de luxe i amb música en directe que causa furor a Barcelona

Aquest és el bufet lliure més exclusiu de tot Barcelona que està triomfant a les xarxes socials, on podràs escoltar música en directe

Atenció amb el bufet lliure de què pots gaudir actualment a Barcelona. La capital catalana ha estrenat un nou brunch de menjar gurmet i de luxe en un dels hotels més reconeguts de la ciutat.

Es tracta d'un bufet on hi ha tota mena de menjar i podràs degustar qualsevol varietat de gastronomia. Aquest, ubicat a l'Intercontinental de Barcelona, ja està arrasant a les xarxes socials.

El bufet lliure de luxe que arrasa a Barcelona

Barcelona té el millor bufet lliure de luxe, que està triomfant a les xarxes socials com Instagram. És un brunch exclusiu amb una gran varietat de plats i de diferents gastronomies d'arreu del món.

El restaurant Arrel, ubicat al reconegut hotel de cinc estrelles Intercontinental de Barcelona, t'ofereix el primer i el tercer diumenge de cada mes un bufet lliure impressionant que no et pots perdre.

"Tenen força entrants, com una gran varietat de formatges, embotits, amanides i fins i tot ostres", assegurava el compte @sarapostcard a Instagram. També hi ha altres opcions per a tots els gustos, com steak tàrtar o diversos tipus de melmelades. "Com a plats més forts tenen una part asiàtica, una altra més de carns, un peix sencer i un risotto dins un formatge".

A més, "com a bon brunch, no poden faltar els ous benedict", ha assegurat. Tot i que te'ls poden cuinar d'una altra manera, com ha informat el compte d'Instagram. Així, pots demanar plats com ous trencats amb llamàntol i caviar de la Vall d'Aran o truita vaga d'ostres del Delta de l'Ebre i ceba tendra.

A més, segons el menú apuntat a la pàgina web d'aquest hotel de Barcelona, tenen fins i tot un showcooking de gigot de vedella a baixa temperatura glacejat, risotto de pèsols del Maresme i tòfona negra en una roda de 20 kg de Parmesà o llobarro salvatge a la sal.

Un brunch exclusiu a Barcelona per 75 € per persona

Això sí, adverteixen que el menú no sempre és el mateix, ja que pot canviar segons els productes disponibles per temporada. De moment, pots gaudir d'aquest bufet, que inclou vi i cafè il·limitat, a un preu per a un adult de 75 €. Tot i això, el cost baixa a 49 € en el cas de nens de 7 a 12 anys.

"I, mentre menges, hi ha música en directe i l'artista es va passant per les taules", ha explicat el compte d'Instagram @sarapostcard sobre el brunch més exclusiu de Barcelona.

Tot i que el bufet no s'ha deslliurat de les crítiques de molts usuaris. I és que alguns han considerat que és realment elevat el preu del menú, que costa 75 € per persona.

Encara que, si vols viure l'experiència de menjar en un bufet lliure de luxe a Barcelona, tan sols t'has de dirigir a l'hotel Intercontinental de la ciutat catalana i podràs degustar aquest brunch gurmet.