Lydia Lozano sobre un fons de Madrid al capvespre i al costat un cercle de la terrassa del restaurant Los Gallos
MOLT +

Lydia Lozano ens revela el millor lloc de Madrid per a sopar els dimecres: 85 euros

Los Gallos, especialitzat en receptes canàries, és un lloc que enamora Lydia Lozano pel seu menjar i per la seva música en directe tots els dimecres

En una amena xerrada amb E-Notícies, la televisiva Lydia Lozano va compartir amb nosaltres quin és el seu pla ideal per a una nit de dimecres. Doncs bé, aquest és un exquisit sopar a l'estil canari, seguit d'un encantador concert en viu a Los Gallos. Lydia Lozano, que ens va explicar la seva passió pels restaurants amb bona música en directe, ens va recomanar, a banda dels seus concerts, les especialitats en carns, que poden assolir els 85 euros.

Lozano no només reserva les nits de dimecres per gaudir de la combinació de sopar i concerts en directe, sinó també ens revela que tria els divendres i els dissabtes per visitar aquest lloc. La seva elecció és perquè aquests dies l'ambient s'omple amb un “DJ meravellós i una música extraordinària”.

Tot i que per a Lydia l'experiència no es limita únicament a les nits de música en directe, sinó que també hi destaca la gastronomia del lloc. Tot i això, si l'endemà se'l presenta ocupat, prefereix degustar els seus platets durant l'hora de dinar al migdia.

Lydia Lozano feliç sortint d'un restaurant de Madrid el 22 de desembre de 2022

Música en directe i carns d'alta qualitat, així és el restaurant preferit de Lydia Lozano

Los Gallos se situa al cor del barri de Salamanca, el qual s'erigeix en el lloc multifacètic que reflecteix l'essència canària del propietari, Pepe Caldas. El nom, heretat del sobrenom afectuós atorgat a la família de Caldas a Tenerife, afegeix un toc personal i familiar a l'establiment.

Amb un lema escrit a més d'un racó del restaurant, “nosaltres estem en el negoci de fer feliç la gent”, Los Gallos és més que un simple restaurant. Aquest espai versàtil s'adapta a diverses ocasions, des de convertir-se en un bar de tapes fins a ser l'escenari d'afterworks, esdeveniments d'empresa i experiències de música en directe.

Entre els plats culinaris, destaquen el 'T-Bone de Novillo amb patates i saltat de pebrots', un plat d'1 kg per 85 euros. De fet, aquest plat es posiciona com una opció destacada del menú i el converteix en una elecció segura per a més d'un comensal que vol gaudir del menjar típic canari. Tanmateix, l'extensa carta del lloc no s'acaba només en aquest destacat plat.

I és que els comensals podran trobar les 'Torrades d'anxoves de Santoña' per 24 €, mentre que els amants de la senzillesa degustarien una 'Tapa de rostes' a 8 €. En canvi, per a aquells que prefereixin començar pels entrants, l'establiment destaca l''Amanida russa Deluxe' per 13 €, així com les famoses 'Papes arrugades amb mojo', típic plat canari a 8,30 €.

La frescor es troba a l'apartat del Mar, amb el 'Sashimi de salmó amb sorbet de Wasabi' per 15 euros o la tonyina vermella amb ceba confitada per 24,50 €.

La secció 'De la Terra' ofereix opcions de 'Rellom amb parmesà' per 24,30 € o un 'Steak tartar amb patates' pel mateix preu. A més, per adaptar-se a tots els gustos, cada plat està disponible en mitja ració, i permet als comensals explorar més d'un plat del restaurant alhora.

Després del sopar, comença la secció de còctels amb preus creixents durant les sessions del DJ o música en directe. Aquests varien des dels 7 euros fins al doble quan comencen aquests esdeveniments.

➡️ Molt +

Més notícies: