Muntatge de fotos de primer pla de Meghan Markle somrient i, de fons, un pla general de Barcelona; al costat, la imatge de dos productes de Diptyque borrosos i amb interrogants

MOLT +

Una de les marques preferides de Meghan Markle obre la seva primera botiga a Barcelona

Diptyque, la coneguda marca d'espelmes i fragàncies parisenca, va ser la utilitzada per perfumar alguns racons el dia del casament de Meghan Markle

Barcelona és coneguda per la seva rica cultura, la seva impressionant arquitectura, i per la seva àmplia i variada oferta gastronòmica. Tot i això, un altre dels aspectes que més destaquen de la ciutat comtal és la seva diversitat comercial.

Des dels petits negocis dels carrers del Barri Gòtic fins a les elegants botigues del passeig de Gràcia. La ciutat catalana ofereix una àmplia gamma d'establiments per satisfer tots els gustos i necessitats. Aquest variat paisatge comercial no només afegeix un encant únic a l'experiència de visitar Barcelona, sinó que també és un gran focus d'atracció per a les empreses.

Aquest és el cas de Diptyque, una empresa parisenca que ven fragàncies i espelmes d'alta gamma que ha posat l'ull a Barcelona. La reconeguda marca, la qual ha enamorat moltes famoses com Meghan Markle o Beyoncé, obrirà la seva primera botiga a la ciutat comtal.

Muntatge de fotos de primer pla de Meghan Markle amb rostre somrient i, al costat, la captura de pantalla de tres productes de la marca Diptyque Paris
Diptyque s'ha fet un ou al cor de Meghan Markle | GTRES, Diptyque Paris, e-noticies.cat

Diptyque obre la seva primera botiga a Barcelona

La botiga Diptyque de Barcelona estarà ubicada al carrer Provença, número 282, a l'Eixample. Una molt bona ubicació que queda a prop de grans atractius comercials com el passeig de Gràcia i La Pedrera.

Diptyque ocuparà un local de 77 m² en un luxós eix comercial de Barcelona, segons assenyala Idealista. I serà la flagship de la marca al territori, és a dir, és l'espai estrella de la companyia a la zona, la botiga més destacada.

La marca comercialitza diversos productes com ara espelmes, fragàncies, canelobres i altres articles per decorar un habitatge. Tanmateix, és cert que no és una marca que està a l'abast de totes les butxaques. Les espelmes tenen un preu de 58 euros —les clàssiques— a 325 euros —aquelles més grans—.

Meghan Markle, gran clienta de Diptyque

Diptyque va ser una de les marques que va estar present en un gran dia per a Meghan Markle i el príncep Harry, el dia de la seva boda. I és que els aromes d'aquesta marca que ara ha decidit establir-se a Barcelona van ser utilitzats per perfumar les habitacions que van emprar per preparar-se el dia del casament.

I no només això, les fragàncies també van perfumar la capella de St. George, on va tenir lloc l'enllaç. Un detall que va ser revelat per la mateixa marca francesa.

No obstant això, no va transcendir quines olors van escollir els ducs de Sussex. Encara que sí que se sap que el matrimoni es va decantar pels aromes frescos i florals de Diptyque.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

➡️ Molt +

Més notícies: