Muntatge de dues fotos d'un TikTok de @_nayrivero_ on apareix fent el repte de dinar per un euro al dia
MOLT +

La dieta d'una noia per un euro al dia que arrasa a TikTok

Aquesta jove actriu s'ha proposat de superar aquest repte que durà a terme durant una setmana

Nay Rivero és una tiktoker que ha volgut posar-se a prova a si mateixa. Es tracta de menjar cada dia gastant només un euro. Una cosa que ella considera força difícil tenint en compte com s'han incrementat els preus dels aliments.

Ella confessa que fa aquest repte perquè li ve de gust, ja que volia fer-ho des que era petita. Així que ara s'ha posat mans a l'obra i ha volgut mostrar-ho al seu compte de TikTok @_nayrivero_.

Tot i això, cal destacar que no és la primera usuària que fa aquest repte. Doncs aquest desafiament es va posar de moda fa uns quants anys a YouTube, on diversos usuaris van posar a prova la seva gana menjant només per un euro al dia.

Però ara és ella la que ha volgut viure'l en la seva pròpia pell. La jove ha explicat que els diners i el menjar que li sobra cada dia els podrà utilitzar durant aquesta mateixa setmana. També aclareix que l'oli, la sal i les espècies ja estan inclosos.

Muntatge de dues fotos d'un TikTok de @_nayrivero_ on apareix fent el repte de dinar per un euro al dia
Una jove tiktoker fa una dieta menjant per un euro al dia | TikTok, @_nayrivero_, e-noticies.cat

Un repte amb què passa molta gana

La tiktoker ja ha penjat un parell de vídeos on podem veure el que compra i el que menja. Per esmorzar el primer dia opta per un got d'aigua, un “aliment” que escandalitzaria qualsevol nutricionista. Al supermercat compra un panet i una sopa de sobre amb fideus que seran el seu dinar i el seu sopar, i una mandarina per berenar.

El segon dia per a esmorzar menja pa amb una mica d'oli d'oliva. Amb l'euro d'avui i els deu cèntims que li van sobrar compra uns ‘sanjacobos’ i una mandarina. I per sopar, la sopa que li va sobrar el dia anterior.

Una dieta insuficient i perillosa

És important que Nay només faci aquest repte durant una setmana, ja que la dieta deixa molt a desitjar. Per tenir una alimentació equilibrada és important consumir carn, peix, verdures, lactis, llegums, fruites i cereals. Tot i això, amb un euro al dia això és impossible.

Esperem que ningú no ho prengui com a exemple, ja que el seu vídeo s'ha fet força viral, amb més de 380 000 reproduccions. Encara que veient els comentaris, no sembla que vingui de gust molt posar en pràctica aquest repte.

“Em moro de gana i la gana em posa de mala llet, jo no podria”, lamenta una usuària. “A mi em sembla molt interessant el que fas i un repte personal”, assenyala un altre. Amb la gana que ha d'estar passant aquesta tiktoker, segur que quan ho acabi ho celebra amb un gran festí.