Inés Hernand sobre un fons d'un esmorzar borrós ia la dreta un cercle amb un mòbil fotogradiant un esmorzar

MOLT +

El brunch de Madrid que recomana Inés Hernand: preus excessius per un croissant

El Bô Coffe, que ha enamorat el paladar d'Inés Hernand, és un local especialitzat en la fusió d'esmorzar i dinar

Inés Hernand, la coneguda televisiva, té clar quin és el seu lloc favorit per prendre's un brunch amb les seves amigues. Es tracta de Bô Coffe, un establiment especialitzat en aquest tipus de menjars i amb croissants farcits a 12 euros la unitat. Aquest tipus de menjar, una opció cada cop més popular que fusiona esmorzar i dinar, es consolida una elecció satisfactòria per al mig matí.

Fotografia d'Inés Hernand amb Jordi Cruz a la catifa vermella del Benidorm Fest
Inés Hernand s'ha convertit en la veu d'una generaci´ | RTVE

Inés Hernand, recomana encaridament els seus esmorzars, destacant dues opcions segons l'ànim del dia. Si vol tenir un moment més dolç, suggereix els pancakes gruixuts de crème fraîche, mentre que quan està més interessada en un toc salat, escull la shakshuka, assegurant que està deliciosa. A més, Hernand posa èmfasi en els smothies fets al moment amb fruites de temporada, afegint frescor i vitalitat a l'inici del dia.

Revela també els seus hàbits matutins, compartint que a casa sempre opta per tenir les mateixes opcions per esmorzar. En general, la seva elecció consisteix en una peça de fruita de temporada acompanyada d'una torrada amb oli i alvocat o melmelada i formatge. D'aquesta manera, diu que troba ''un començament equilibrat de dia''

Els preus de l'esmorzar perfecte d'Inés Hernand són elevats però no excessius

Bô Coffe, el lloc culinari descobert per Inés Hernand, s'ha consolidat a Madrid amb dues obertures de locals que van més enllà de ser una simple cafeteria. Entre les seves opcions, les tortitas s'erigeixen en les favorites de la clientela. Aquestes són presentades en una torre de tres, acompanyades de diverses opcions, com nutella, xarop d'auró, ou a la planxa o bacó, a un preu de 9,40 € la unitat.

Les torrades salades amb més de 10 varietats tenen un preu de 7,50 € la unitat i els bowls de fruita estan al mateix preu. Destacant la recomanació d'Hernand, el shakshuka, una cassoleta de tomàquet i pebrots fumats amb ous, té un preu de 9,50 € i els croissants farcits, es venen a 12 euros. A més, els també recomanats smothies tenen un valor de 5,90 €, amb la possibilitat de variar segons la fruita demandada.

La popularitat del lloc ha generat una puntuació de 4,2 a Google Ressenyes amb gairebé 2000 comentaris. Els usuaris elogien la qualitat dels plats, però expressen que els preus són molt elevats. A més, comenten que cal esperar considerablement per trobar taula lliure, suggerint que la influència d'Inés Hernand podria haver contribuït a aquest fenomen.