Fotomuntatge amb una imatge de fons de Barcelona, Ferran Adrià al capdavant amb rostre seriós i una rodona vermella amb interrogants del restaurant Ultramarinos Marín difuminat
MOLT +

El bar de tapes de tota la vida a Barcelona que recomana Ferran Adrià

El reconegut xef català, que compta amb tres estrelles Michelin, ha revelat quin és un dels millors restaurants de tot Barcelona

Sorpresa amb el bar que recomana Ferran Adrià a Barcelona. El famós xef català, que té tres estrelles Michelin, ha confessat recentment quin és el restaurant que sol freqüentar a la capital catalana.

Tot i que podríem pensar en un primer moment, no es tracta d'un establiment amb un preu extremadament elevat. De fet, Ferran Adrià ha escollit un restaurant apte per a totes les butxaques i de menjar tradicional.

El restaurant que recomana Ferran Adrià a Barcelona

Ferran Adrià ha confessat quin és un dels seus restaurants preferits a Barcelona. Ho ha fet en una entrevista amb la Cadena SER, on ha destacat un dels establiments de la ciutat comtal en específic.

Es tracta del restaurant Ultramarinos Marín, ubicat al carrer Balmes, 187, de Barcelona. Aquest va obrir les portes fa relativament poc temps, el 2021.

En aquest local, propietat del Grup Confiteria d'Enric Rebordosa i Sergi Fernández, ofereixen plats de cuina tradicional, si bé amb un toc sofisticat.

És "cuina honesta i artesanal, de producte ben tractat fent servir tècniques senzilles", ha assegurat el xef català. I és que en aquest bar podràs trobar plats variats, però típics de la gastronomia de casa nostra.

Degustaràs marisc, carns, caragols, escalivades, cassoles o també embotits. Plats elaborats pel xef basc Borja García Ordóñez, que es va formar a l'escola del mateix Ferran Adrià, la Fundació El Bulli.

Plats d'entre 20 i 30 €

No obstant això, malgrat que podríem pensar que es tracta d'un restaurant car, no és realment així. Perquè a Ultramarinos Marín hi ha disponibles diversos plats al voltant dels 20 i 30 €.

Tot i això, Ferran Adrià ha assegurat que, si realment vols gaudir d'un bon dinar, el cost seria superior. “Ja serien 50 o 55 €”. Cosa que ha justificat el xef català. "Si vols menjar productes del mar de qualitat, per aquest preu és difícil".

D'Ultramarinos Marín, Ferran Adrià també ha volgut destacar la seva "oferta directa i fàcil d'entendre, amb un tracte proper i distès, sense llargs discursos explicatius ni floritures excessives".

Tot i això, si vols degustar els plats del restaurant recomanat pel reconegut xef, has de saber que només podràs fer-ho per esmorzar o per dinar, ja que no ofereixen sopars.

➡️ Molt +

Més notícies: