Fotomuntatge de Letizia mirant al cel i una imatge de Pilar Eyre

GENT

Les xarxes es bolquen amb Letícia després de l'últim anunci de Pilar Eyre

Pilar Eyre ha compartit un vídeo a través de les seves xarxes socials defensant Letícia i la gent s'ha bolcat amb la monarca

Pilar Eyre va compartir aquest dijous passat un vídeo parlant de la visita de la reina Letícia a Barcelona. La periodista va deixar amb la boca oberta tots els seus seguidors després de rebre un vídeo privat de la monarca a l'acte d'inauguració.

El rei Felip i la reina Letícia es van desplaçar cap a la ciutat comtal per presidir la inauguració de la Torre Puig-T2. D'aquesta manera, Pilar Eyre va rebre un vídeo privat d'un amic seu que es trobava a l'esdeveniment. "No havia vist mai una cara tan trista com la que tenia avui Letícia", va sentenciar.

Pilar Eyre va afegir que "mirant el vídeo del meu amic i mirant també les fotografies, la veritat és que no ha somrigut en cap moment. Tenia una expressió entristida i ni tan sols somreia en saludar".

Felip amb corbata vermella i Letizia vestida de negre seriosos mirant de banda
Felip i Letícia durant la visita a Barcelona. | Europa Press

Jaime del Burgo amarga el dia de Sant Valentí a Letícia

Cal recordar que just aquest dimecres passat, Jaime del Burgo va tornar a llançar diversos missatges en contra de la Família Reial. "Quan ella va arribar, ja s'havien produït aquests missatges. I suposo que sabia que tota la gent que hi era, també els havia vist", va confessar Pilar Eyre.

A més, va assegurar que els missatges de l'excunyat de Letícia han estat "molt injuriosos per a ella". Per aquest motiu, la periodista, cansada que ningú en faci res, va decidir trencar una llança a favor de la reina.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

"Si jo parlo és perquè precisament penso que aquest assetjament que està patint la reina... Si jo no ho denunciés la veritat és que em sentiria còmplice. I jo vull que se l'ajudi d'alguna manera i que se solucioni tot això" , va afirmar contundent Pilar Eyre.

Fotomuntatge de Letizia i Pilar Eyre
Pilar Eyre surt en defensa de la reina Letícia. | Europa Press, kanuman, Getty Images Pro

Les xarxes es bolquen amb Letícia

Després de la publicació del vídeo de Pilar Eyre, les xarxes es van bolcar amb Letícia. Van ser moltes les seguidores que van aplaudir les paraules de l'escriptora i van sortir en defensa de la reina. Aquests són alguns dels seus comentaris:

"Ho acabo de veure Pilar, quina pena em fa tot aquest tema. Tu creus que s'acabaran separant? I més per tots aquests missatges, penso jo, sobre la persona de la reina. Gràcies per tenir-nos informats", diu una seguidora.

"Pilar, molt d'acord amb tu, però tampoc no sabem què està passant. I el tema crec que no ho estan portant bé, perquè al final incita a seguir especulant. Però també entenc que ha de ser molt difícil defensar-te en la posició que té ella" , argumenta una altra.

"Crec que haurien de separar-se i ella viure la seva vida, aquí no hi ha afecte, només interès. Si es manté a la vida pública, s'exposa a atacs. Crec que ell no l'ha de defensar perquè és l'ofès, en qualsevol parella si et traeixen no ho defenses".

"Aquell senyor que ara sembla que s'avorreix es dedica a difamar els reis... No té res més a fer que desprestigiar-los. No em crec res del que diu, el meu total suport als reis", conclou una altra usuària de X , abans Twitter.

Com es pot observar, hi ha opinions de tota mena, però una cosa és clara. I és que s'està difamant injustament la imatge de la reina Letícia.