Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco i el seu fill, David Flores Carrasco

GENT

L'última indirecta de Rocío Carrasco que no passarà desapercebuda per a David Flores

Rocío Carrasco aprofitava la seva darrera aparició televisiva per declarar el seu amor per Fidel Albiac. Un gest que no passarà desapercebut al seu fill David Flores

Rocío Carrasco ha aprofitat la seva última aparició a Bake Off per llançar una clara indirecta que no passarà desapercebuda al seu fill David Flores.

Cal destacar que el jove i la seva mare fa anys que no mantenen relació. A més, l'entorn proper a Rocío Carrasco sempre ha apuntat de manera directa el seu marit, Fidel Albiac, com a principal responsable.

Muntatge amb Rocío Carrasco mirant de banda seriosa i David Flores Carrasco seriós al carrer
Rocío Carrasco segueix distanciada del seu fill David Flores | e-noticies.cat

S'ha especulat molt respecte a les situacions que va poder viure David Flores a casa de la seva mare. Tot i això, Carrasco sempre ha donat la cara per Albiac, a qui no té problema a declarar el seu amor cada vegada que té oportunitat.

Un gest que segurament no passarà desapercebut ni per als seus fills, ni per al seu ex, Antonio David Flores.

"L'amor de la meva vida és el meu marit, sense cap dubte", sentenciava sense objeccions Rociíto. El que segurament suposarà un cop dur per a David Flores i la seva germana, que fa temps donaven per perduda la relació amb la seva mare. Pronunciarà en algun moment Carrasco unes paraules semblants en referència als fills?

Rocío Carrasco declara el seu amor

De la mateixa manera, Rocío explicava quan va ser el moment exacte en què es va adonar que estava enamorada de Fidel Albiac i que ell era l'amor de la seva vida. "Va ser el dia que el vaig veure", explicava. "El cor es va capgirar i va dir 'aquest és per a tu'", manifestava obertament.

I és que en tot aquest temps, Rocío Carrasco mai ha deixat de tenir present el seu marit, que defineix com "la seva millor meitat".

Plànol curt de Rocío Carrasco plorant al plató de 'Bake Off'
Rocío Carrasco es declara Fidel Albiac i s'oblida dels seus fills | RTVE

La veritat és que en 25 anys, Albiac no ha deixat mai de recolzar Rociíto, fins i tot en els pitjors moments. De fet, va ser ell qui li va salvar la vida aquell dia en què va tocar fons, a més de la seva presència en durs moments com la pèrdua dels pares o la famosa baralla amb la seva filla.

I malgrat els constants rumors sobre una possible crisi o distanciament entre tots dos, Rocío i Fidel sempre s'han mostrat com un front unit.

Mentre que, per altra banda, Carrasco segueix veient-se incapaç de reprendre la relació amb Rocío i David Flores, ja que, segons explicava ella mateixa, suposaria fer marxa enrere en la seva recuperació.