Primer pla de Rocío Carrasco somrient amb un micròfon a la inauguració del monument del seu pare, Pedro Carrasco

El vídeo de Rocío Carrasco que mostra com es porta realment amb la família

Rocío Carrasco és conscient que les imatges són molt aclaridores

Rocío Carrasco, encara que està vetada a Telecinco, continua sent una figura de la premsa rosa que desperta curiositat i interès. Per aquest motiu, els mitjans han assistit a l'homenatge que aquests dies se li ha fet al seu pare, Pedro Carrasco, al seu poble natal. Un homenatge que ha consistit, sobretot, en la inauguració d'una escultura en honor seu.

Rocío s'ha mostrat molt feliç amb aquest reconeixement al boxejador i no se l'ha volgut perdre. I això ha permès descobrir, a través d'unes imatges, com es porta realment amb la família.

Rocío Carrasco tanca tots els rumors

La dona de Fidel Albiac va romandre 20 anys callada, suportant els atacs desproporcionats de la seva ex i de la família materna. I entre el que li retreien hi havia el fet que estava aïllada, que el seu marit l'havia apartat de tot el món. En concret, indicaven que no tenia relació amb cap membre de la família, però és mentida d'acord amb el que s'ha anat veient des que va decidir trencar el silenci.

Rocío, gràcies a la seva docusèrie, ha demostrat a tothom que sí que té un estret contacte amb la seva família materna, amb la no mediàtica. És clar perquè en aquella van aparèixer al seu costat oncles i cosins, que no van dubtar a mostrar-li el seu afecte i el seu suport incondicional.

I no és tot, també ha deixat de manifest que es porta molt bé amb el clan Carrasco. És més, es va demostrar que el germà del seu pare, l'Antonio, havia arribat a ser el seu padrí de casament. Ell va ser qui la va acompanyar a l'altar, orgullós i feliç del pas que feia amb Fidel.

Foto de Rocío Carrasco donant un discurs a la inauguració del monument en honor al seu pare, Pedro Carrasco, a Huelva
Rocío Carrasco ha estat a l'homenatge al seu pare amb tota la família | GTRES

Tot i que ha desmuntat aquesta mentida dels Mohedano i del seu ex, els rumors sobre les seves males relacions familiars continuen. I ella ha tornat a deixar les mateixes sentències. Ho ha fet en el citat homenatge al boxejador, ja que allí ha estat envoltada dels seus oncles i cosins, entre altres éssers estimats.

El bon tracte que hi ha entre tots s'ha demostrat amb un vídeo on posen al costat de l'escultura de Pedro. Instant on prevalen les rialles i les mostres d'afecte cap a Rocío. Així mateix, opten per començar a vitorejar a l'uníson la figura de l'esportista mort.

Unes imatges que han portat les felicitacions i elogis dels fans de Carrasco. Tant és així que han deixat comentaris com “Quina il·lusió per a ella poder estar així de feliç” i “Com me n'alegro per ella”.

Rocío Carrasco no és la primera vegada que fa callar

Rocío Carrasco els anys que ha estat en silenci ha hagut de suportar també que es digués que es portava fatal amb el seu pare. En aquest sentit, ha reconegut que, encara que van estar un temps distanciats, van arreglar les coses. Ha exposat que Pedro l'estimava moltíssim i la prioritzava per damunt de tot.

Fins i tot, últimament han sortit a la llum vídeos del boxejador reconeixent el mateix que ella ha explicat. Per tant, una altra mentida desmuntada.

Primer plànol de Pedro Carrasco amb rostre seriós
Rocío Carrasco també ha tirat per terra els comentaris de certes persones sobre el seu pare i ella | Europa Press

I aquí no ha quedat la cosa. També ha demostrat la falsedat que els seus pares acabessin malament quan es van separar. Rocío fins i tot ha exposat que s'adoraven i que van tallar estant enamorats.

Rocío Jurado, amb la seva cunyada Rosa Benito i exmarit, Pedro Carrasco, en un esdeveniment familiar tots tres amb cares serioses
Rocío Carrasco ha desmentit i continuarà desmentint rumors de la seva vida i de la dels seus pares | Europa Press

El que Carrasco ha explicat ha estat ratificat amb unes imatges que s'han vist dels dos. Però és que, a més, ho relatarà de manera més profunda a través d'una sèrie. Sí, perquè acaba de publicar-se que ha cedit els drets de la vida dels seus progenitors a Tesseo i Onza perquè se'n faci una sèrie de ficció.