Muntatge de primer pla de Victoria Federica amb rostre neutre i la princesa Leonor somrient

Victòria Federica opina amb sinceritat sobre els gustos que té la princesa Leonor

Victòria Federica va ser la gran absent a la festa d'aniversari de la princesa Leonor

Victòria Federica és, sens dubte, un dels principals maldecaps per als reis, els seus oncles. I és que no deixa d'estar al focus mediàtic per diferents motius, encara que especialment per les seves constants sortides nocturnes i els seus amors.

Victòria Federica ara s'ha tornat a posar al centre de totes les mirades. En aquest cas, perquè ha opinat de manera clara i directa sobre la seva cosina, la princesa Leonor. Exactament s'ha referit davant de la premsa als gustos estilístics que té l'hereva al tron.

Victòria Federica parla amb claredat de la roba de la princesa Leonor

Victòria Federica, que és notícia per presumptament emportar-se regals de certes festes, ha estat la gran absent a la celebració del 18è aniversari de Leonor. Tota la família, a excepció de Juan Urdangarin per feina, va anar a la reunió. I ella tampoc no ho va fer, perquè va donar prioritat a un viatge al Perú amb amics que tenia organitzat des de fa temps.

Ara, la filla de la infanta Elena ha tornat a Espanya després de passar-s'ho d'allò més bé amb la seva colla i haver pogut veure torejar el seu amic Roca Rey. La premsa l'ha enxampat a l'aeroport, i no ha dubtat a preguntar-li com estava després de la seva escapada. I ella ha respost amb un somriure: “Tot bé, molt contenta, nois”.

Un reporter ha volgut saber com havia vist Leonor a la jura de la Constitució i ella ha contestat: “No diré res”. Tanmateix, quan el periodista ha manifestat que la princesa anava molt maca, ella s'ha sumat a la idea afirmant: “Anava maquíssima”. D'aquesta manera, ha deixat clar que li ha agradat el look que va lluir la seva cosina i que la va veure radiant en aquesta data tan especial per a ella.

Victoria Federica somrient a l'aeroport amb un micròfon d'Europa Press
Victòria Federica ha destacat que Leonor estava radiant el dia del seu 18è aniversari | Europa Press

Això sí, Victòria no ha volgut opinar res més sobre cap assumpte relacionat amb la seva família. Potser perquè considera que, si parla, es pot tornar a posar al focus mediàtic i no és el que vol.

Victòria Federica provoca enuig amb la seva postura

Victòria Federica es va mostrar ferma en la seva decisió de no acudir a la festa de Leonor, ja que preferia continuar endavant amb els plans amb els seus amics. Aquesta postura no sabem què li va semblar a la seva cosina ni als reis. El que sí que s'ha revelat és que va molestar i molt un altre familiar, concretament la seva àvia materna, la reina Sofia.

Primer pla de Victòria Federica de Marichalar mirant a càmera
Victòria Federica amb la seva actitud ha provocat enuig en la seva família | GTRES

L'emèrita es va enfadar perquè la seva neta no fos a l'aniversari de la princesa i també perquè faltés al seu, que es va produir dos dies després. I és que la noia es va negar a estar en les dues cites, tot i que la seva àvia, segons Paloma Barrientos a Vamos a ver, li va proposar alguna cosa. Ni més ni menys que pagar-li de la seva butxaca el que li costava renunciar a l'escapada: 2000 €.

Victòria va enutjar moltíssim Sofia, que volia tenir-la al seu costat al seu 85è aniversari. Però li va ser impossible perquè la noia va tornar amb el tretze són tretze i no va cedir, d'aquesta manera va provocar el malestar de la matriarca. Un malestar notable perquè ella té una relació molt estreta amb la noia, de la qual ha estat pendent durant els conflictes amb la seva mare.

Primer pla de la reina Sofia amb rostre seriós durant la inauguració de la FEBA a Madrid el setembre de 2023
Victòria Federica ha molestat molt la seva àvia amb això que ha fet | GTRES

Ara bé, sembla que la tensió entre totes dues podria estar desapareixent gràcies a la intervenció d'una tercera persona. Aquesta no és cap altra que Froilà, el germà de Federica, que va demanar a la noia que truqués a la seva àvia per intentar resoldre els problemes. Caldrà esperar per veure si ho soluciona tot i torna a regnar la pau.