Muntatge de Mila Ximénez somrient amb una brusa blanca, blava i marró i Ágatha Ruiz de la Prada amb jaqueta rosa i fulard taronja.
GENT

El veritable motiu pel qual Ágatha Ruiz de la Prada va treballar tant amb Mila Ximénez

Ágatha Ruiz de la Prada i Mila Ximénez van formar una aliança que va ser molt més que una amistat entre elles

Ágatha Ruiz de la Prada està d'actualitat pels seus recents problemes econòmics. Tot i això, no sempre la situació de la dissenyadora ha estat tan delicada com fins ara. De fet, hi va haver una època en què va guanyar molts diners gràcies a Mila Ximénez.

Pocs coneixien aquesta amistat entre Ágatha i Mila fins que la col·laboradora va desfilar per a ella. Aleshores es va saber que existia una gran amistat entre elles i que Ximénez va ser la gran musa de la dissenyadora. De fet, el motiu que va portar Ágatha a treballar tant amb Mila és que aquesta aconseguia augmentar les vendes dels seus dissenys.

Àgatha Ruiz de la Prada amb cabell curt i arrissat, usant un vestit vermell i maquillatge cridaner.

La veritat sobre la relació d'Ágatha Ruiz de la Prada i Mila Ximénez

Ágatha Ruiz de la Prada s'ha vist obligada a desfer-se d'algunes de les seves propietats pels problemes econòmics. Malgrat ser una de les dissenyadores més conegudes del nostre país, actualment travessa una crisi econòmica.

Un fet que xoca amb la gran popularitat de què va gaudir durant anys. Sobretot gràcies a Mila Ximénez, la seva musa i gran amiga. El motiu pel qual Ágatha va treballar tant amb Ximénez és que aquesta va aconseguir augmentar considerablement les vendes dels seus vestits.

Mila Ximénez i Ágatha Ruiz de la Prada desfilant en una passarel·la, totes dues porten vestits vermells amb lletres de colors.

La mateixa estilista així ho va confessar després d'explicar l'èxit que va tenir la col·laboradora en una de les seves desfilades. Totes dues es van conèixer el 2018 després d'una entrevista que De la Prada va concedir al Deluxe. Mila va declarar la seva profunda admiració per la marca i va passar a ser una col·laboradora de la marca en la col·lecció de kaftans de 2020.

De fet, Ximénez va desfilar per a Ágatha a la Mercedes Benz Fashion Week Madrid. Des de llavors, era habitual veure la col·laboradora lluint dissenys d'Ágatha al plató de Sálvame. Això va contribuir encara més a l'èxit de la marca.

Després de la mort de Mila, Ágatha va lamentar la seva absència i va confessar què va significar per a ella la col·laboradora. "Era la que més venia, es posava un vestit ella i s'esgotava a l'acte, venia més que Naomi Campbell", va comentar. “El pitjor és que mai sabia quin es posaria, podria haver produït més”, va afegir.

“La desfilada que vam fer juntes va ser meravellosa, la bomba”, va recordar en la seva última entrevista al Deluxe. Per a Ágatha aquest és el millor record que conserva de la seva amistat amb Ximénez.

L'èxit de Mila Ximénez al negoci d'Ágatha Ruiz de la Prada

Ágatha va ser una de les persones que més va lamentar la mort de Mila. No només per l'amistat que les unia, sinó també per l'èxit que aconseguia gràcies a la col·laboradora. Perquè, tal com va explicar a La Hora de la 1, amb Ximénez com a model, “no ha venut més a la seva vida”.

No obstant això, per a les persones més properes a la col·laboradora, aquesta amistat no era tan sincera. Fa uns dies, Kiko Hernández va esclatar contra Ágatha i va revelar que l'única cosa que la movia era guanyar diners a costa de Mila.

“Quan va morir i li van preguntar si parlava amb la seva filla, va dir que Alba no li interessava”, va explicar Kiko. “Que qui li interessava era Mila, perquè quan es posava un vestit seu triomfaven”, va afegir profundament indignat. "Aquest és el concepte d'amistat que té aquesta senyora", va sentenciar.

Per a Mila, treballar amb Ágatha va ser un dels seus somnis més grans. Va passar de vestir els seus dissenys a col·laborar amb la marca amb la seva pròpia col·lecció, aconseguint un gran èxit. Ara, tres anys després de la seva mort, sembla que la dissenyadora comença a sentir els efectes de la seva mort.

De fet, acumula pèrdues a les vendes des de fa quatre anys, justament quan Mila va deixar la televisió pel càncer que patia. Actualment viu angoixada pels deutes i ha hagut de posar en venda el seu àtic de Madrid i el seu local a la Milla de Oro.

➡️ Gent

Més notícies: