Kiko Hernández i Iván Reboso somrients amb el plató de 'Festa' al fons.
GENT

Kiko Hernández revela el problema d'Iván Reboso, el col·laborador estrella de 'Fiesta'

El col·laborador ha destapat el perquè de l'últim problema que té Iván Reboso com a únic protagonista

Kiko Hernández va ser una de les últimes figures de l'univers Sálvame que ha fitxat per Ni que fuéramos. L'excol·laborador de Mediaset comparteix de nou plató amb diversos dels seus antics companys. El madrileny se sent còmode davant la càmera i no té objeccions a parlar obertament de temes com, per exemple, el que té Iván Reboso com a protagonista.

Va ser durant l'emissió del programa de dimarts passat quan Hernández va posar el dit a la nafra sobre què li passa al col·laborador televisiu. "Qui vulgui ser acomiadat que s'acosti a nosaltres i això és una veritat", assegurava Kiko en ple directe. Una afirmació després de la qual María Patiño revelava que Fiesta ja no comptava amb Iván Reboso.

Panell de discussió a 'Ni que fuéramos' amb diversos participants parlant i una entrevista a la part inferior, i una cita de Kiko Hernández sobre com són anomenats

Els tertulians del nou espai de Quickie arribaven a la conclusió que aquells que havien tingut contacte amb els excol·laboradors de Sálvame estan sent acomiadats.

Mediaset no té en compte Iván Reboso a la nova etapa de Fiesta

Així i tot, Kiko Matamoros apuntava que la raó dels últims acomiadaments és una reestructuració.

Sigui com sigui, la veritat és que Iván Reboso va convidar Belén Esteban a la seva boda. Un enllaç que va tenir lloc el mes de maig passat i al qual la de Paracuellos no hi va poder acudir. "No hi vaig poder anar perquè era a Torremolinos", assegurava l'ex de Jesulín de Ubrique.

Mentrestant, Telecinco donava pas el cap de setmana passat a una nova etapa del programa que presenta Emma García. Fiesta renovava els continguts amb noves seccions, col·laboradors i un nou plató.

Kiko Hernández té clar per què no compten amb el col·laborador

Uns canvis després dels quals l'audiència es va mantenir als nivells que són habituals. Pel que fa als col·laboradors, l'espai compta ara amb la periodista Beatriz Trapote, dona de Victor Janeiro. També amb Miguel Ángel Ruiz de Bodión que se suma a la tertúlia de cor amb l'equip de col·laboradors del programa.

Iván Reboso no és l'únic nom amb què Fiesta ha deixat de comptar. Tampoc hi haurà altres tertulians que trepitjaven habitualment el plató del programa. Noms com ara Enrique del Pozo, Kike Calleja, Makoke o Sergio Pérez han tancat la seva etapa en aquest format televisiu.

Muntatge d'Emma García somrient mirant al costat amb un vestit rosa al costat d'una retallada d'Iván Reboso somrient sobre un fons lila

Kiko Hernández té clar que tot aquell que s'acosta als col·laboradors de Ni que fuéramos té bitllet de sortida de Mediaset. És per això que el nom d'Iván Reboso ha cobrat protagonisme. El col·laborador, que ja no forma part de la plantilla de Telecinco, tirarà endavant amb la seva feina en altres mitjans com la premsa escrita.

➡️ Gent

Més notícies: