Manuel Escribano amb vestit i corbata somrient en un esdeveniment, amb un cercle vermell que mostra Laura Sánchez somrient i un emoji somrient.
GENT

Manuel Escribano rep un cop de sort que farà enormement feliç Laura Sánchez

La model és conscient de com ha estat d'afortunat el torero sevillà en el seu moment més delicat

Manuel Escribano ha saltat a la primera línia informativa després de conèixer-se que ha començat una relació amb Laura Sánchez. El torero sevillà, que compleix aquest any el vintè aniversari com a matador de toros, es troba en aquests moments en plena temporada taurina. Precisament durant un dels esdeveniments en què el torero ha participat recentment, aquest ha vist com la sort ha estat del seu costat més que mai.

Va ser dilluns passat durant una corrida que va tenir lloc a la plaça de toros d'Alacant amb motiu de les festes de Fogueres. Escribano, que rebia de genolls el cinquè toro, va fer una gran feina. El que no esperava, però, és que justament al tram final, totalment entregat, el toro el voltejaria.

Manuel Escribano agenollat a la sorra de la plaça de toros, vestit amb un vestit de llums morat i daurat, sostenint un capot rosa i groc.

Una tombarella en què el toro va dibuixar una cornada que podria haver resultat molt seriosa. Finalment, tot va quedar en un ensurt i poc després Escribano feia un magnífic estoc.

Laura Sánchez respira tranquil·la després d'això que li ha passat a Manuel Escribano

Una gran feina després de la qual el torero va fer la volta a la plaça. Amb tot, el president de la plaça no va concedir a Escribano aquella que podria haver estat la segona orella de la tarda, malgrat la petició insistent del públic.

Així, el que podia haver acabat a la infermeria, o encara pitjor, a l'hospital, va acabar de la millor manera possible. El nou amor de Laura Sánchez va segellar una tarda d'èxit i va aconseguir obrir la porta gran la plaça de toros llevantina. Una actuació després de la qual la model va poder respirar tranquil·la.

Dues setmanes després de conèixer la notícia que la model havia trencat amb el seu marit David Ascanio, sortia la llum la seva relació amb el torero de Gerena. Escribano, que es va criar en un ambient lligat al toro, es va posar per primera vegada davant d'una vedella amb només 9 anys.

Laura ha anat a veure Manuel a algunes places en què ell ha torejat, per exemple la de Las Ventas. Ara com ara ella assegura que s'estan coneixent.

Fins ara Manuel era només popular al món del toro. Ara, després de conèixer-se la relació amb Sánchez, el seu nom apareixerà també imprès en notícies relacionades amb la crònica social.

Laura i Javier Villa, el seu soci a l'empresa Go! Eventos, van convidar Escribano al desembre a la presentació de la passarel·la We Love Flamenco. Un acte que la model i el seu company organitzen cada any a l'hotel Alfonso XIII de Sevilla.

Laura i Manuel van coincidir el desembre passat en un esdeveniment

Al gener es va inaugurar la passarel·la i Laura i Escribano van tornar a coincidir. Ell havia trencat la seva anterior relació amb aquela que era la seva xicote, una jove de Puerto Real anomenada Esther Bejarano. Laura, per part seva, continuava endavant amb la seva relació amb aquell que ha estat el seu marit durant més d'una dècada.

Pel que sembla, va ser després de Setmana Santa quan van tornar a trobar-se. En concret a la Feria de Abril, un moment en què Laura Sánchez ja havia trencat amb David Ascanio.

Laura i Manuel van començar una amistat que a poc a poc va anar a més. Quan la relació entre tots dos es va refermar, ella va trucar al seu ex per explicar-li-ho, així com al seu cercle més proper. Ara la parella ja no s'amaga ni amaga la seva felicitat, la mateixa que sent la també actriu després de saber que Escribano va finalitzar la feina de la millor manera possible.

➡️ Gent

Més notícies: